Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 29 серпня 2024, 18:50
513
1

Олімпійський чемпіон: «У першому матчі з криворіжцями Бетіс грав у півноги»

Колишній гравець «Кривбаса» «проїхався» по команді Вернидуба

| Оновлено 29 серпня 2024, 18:50
513
1
Олімпійський чемпіон: «У першому матчі з криворіжцями Бетіс грав у півноги»
Футбол 24. Олексій Чередник

Олімпійський чемпіон Сеула-1988 Олексій Чередник, у професіональній кар’єрі якого був період виступів у криворізькому «Кривбасі», поділився очікуваннями від другого поєдинку цієї команди з іспанським «Бетісом» (у першому перемогли севільці 2:0), який відбудеться на полі суперника.

У коментарі для Sport.ua він також торкнувся теми легіонерів.

«Що тут казати – «Бетіс» сильніший за «Кривбас», – переконаний Чередник. – По першому матчі було видно, що іспанська команда грала у півноги. Рівень у цих суперників зовсім різний – і у підготовці, і в техніці, і в тактиці.

Що стосується «Кривбаса», то, щоб чемпіонат України був високого рівня і була можливість гідно представляти країну у єврокубках, потрібно виховувати своїх якісних футболістів. Адже незрозуміло, де «Кривбас» познаходив цих темношкірих легіонерів, що є у їхньому складі. Я був дуже здивований, що троє з них грали у невисокому за рівнем чемпіонаті білорусі. Це зовсім не ті іноземці, якими посилюють склад. Глянув я на обличчя одного з них, який начебто має 21 рік. Який там 21 рік! Як мінімум йому вже 28-30, а може, він ще й навіть старший за мене. Тож чи варто брати таких легіонерів, якщо можна знайти такого ж рівня українських футболістів?

І це стосується не тільки криворізької команди. У двораундовому поєдинку із «Зальцбургом» київське «Динамо» показало нагальність цієї потреби, та й «Шахтар» у чемпіонаті вже програв на старті два матчі. І що? Хіба це рівень, з яким можна суперничати і чогось досягати у Європі? Так, я добре розумію, що ми знаходимось під егідою УЄФА і нам потрібно брати участь у єврокубкових турнірах. Але ж останнім часом Україна у таблиці коефіцієнтів опустилась надто низько, що, починаючи з наступного розіграшу, не дає нашому футболу колишніх дивідендів».

Раніше ми повідомляли, що «Бетіс» підтримав «Кривбас» перед матчем-відповіддю раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Keen Vision
Можна читати таке хіба як збірку анекдотів)