Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 29 серпня 2024, 16:37
120
0

Панатінаїкос – Ланс. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги конференцій

Sport.ua анонсує цікавий матч, який пройде 29 серпня о 21:00

| Оновлено 29 серпня 2024, 16:37
120
0
Панатінаїкос – Ланс. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги конференцій
Getty Images/Global Images Ukraine. Ланс

29 серпня на Олімпійському стадіоні Афін пройде матч-відповідь 4-го раунду кваліфікації Ліги конференцій, в якому Панатінаїкос зустрінеться з Лансом. Поєдинок розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Панатінаїкос

Команда Панатінаїкос у минулому сезоні залишила досить суперечливе враження. Якщо у попередньому розіграші було взято друге місце, то навесні вже відкотилися на четверте. Але, з іншого боку, столичний клуб взяв кубок Греції, вже 30-й раз у своїй історії. Цього вистачило, щоб стартувати в Лізі Європи.

Зелено-білі в Лізі Європи пройшли лише першого суперника – болгарський Ботєв (2:1 удома, 4:0 у Плодвіві). Втім, далі Панатінаїкосу не пощастило: з Аяксом обмінялися виїзними перемогами з рахунком 1:0, і лише у неймовірно драматичній та затяжній серії пенальті нідерландський гранд пройшов далі. А Панатінаїкос вирушив до Ліги конференцій. У зустрічі з Лансом у Франції грецький клуб, пропустивши два голи до перерви, відповів своїм забитим м'ячем у другому таймі і зберіг інтригу (1:2).

Ланс

Клуб Ланс довгий час бовтався у другому дивізіоні країни. Але, нарешті повернувшись і витративши трохи часу на те, щоб освоїтися в Лізі 1, криваво-золоті стали головною сенсацією позаминулого сезону у Франції, посівши друге місце. Минулої осені команда грала у груповому етапі Ліги чемпіонів, причому обігнала у групі Севілью.

З третього місця французька команда потрапила до плей-оф Ліги Європи, де не затрималася. А на внутрішній арені відкотилася аж на сьоме місце. Зрештою замість Франка Еза, автора всіх успіхів, прийшов молодий тренер Вілл Стіл. І дебютував з перемоги на полі Анже (1:0). Потім команда бельгійського тренера приймала грецький Панатінаїкос у Лізі конференцій і здобула непросту перемогу (2:1).

Статистика особистих зустрічей

1998 року в Лізі чемпіонів команда обмінялися перемогами. Через 9 років, у Кубку УЄФА, французи виявилися сильнішими – 3:1 вдома та 0:0 у Греції. У першому матчі Ліги конференцій Ланс виграв із рахунком 2:1.

Прогноз

Букмекерська контора GBET вважає, що результат може бути будь-яким, хоча все ж лояльніше до французів. Але Ланс головне – не програти і, значить, не пропустити. Чекаємо на тотал менше 2.5 голів (коефіцієнт – 1.90).

Прогноз Sport.ua
Панатінаїкос
29 серпня 2024 -
21:00
Ланс
Тотал менше 2.5 1.90 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.