Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

US Open
|
494
0

Надія Кіченок розповіла, чому не вдається зігратися з новою напарницею

Українська тенісистка – про невдалі результати останніх матчів

Надія Кіченок розповіла, чому не вдається зігратися з новою напарницею
Getty Images/Global Images Ukraine. Тімеа Бабош та Надія Кіченок

Українська тенісистка Надія Кіченок прокоментувала програш американкам Софії Кенін і Бетані Маттек-Сендс у першому коли парного US Open – 1:6, 4:6. Українка грала в дуеті з Тімеа Бабош з Угорщини.

«Ми трохи не можемо знайти свою гру. Після Олімпіади я приїхала в Торонто, була дуже втомленою, тоді почала набирати форму і звикати до харду, тому що перехід із ґрунту на хард дуже такий... Ми приїхали відразу на турнір і було непросто.

На «Вімблдоні» ми дуже непогано зіграли, але якийсь настрій інший, трохи якесь невдоволення одне одним. Так є [думки змінити напарницю]. Якщо 4 турніри ти програєш – вже такі думки є. Будемо думати з тренером, що робити. Я можу грати, і вона може грати, але разом щось не складається.

Чому я не граю з Людмилою всі турніри? Запитайте Люду. По-перше, у неї є Альона (Остапенко – прим.), вони добре грають і якщо вони добре грають – чому щось змінювати? Цього року вони точно грають разом. Я б залюбки з Людою грала, мені подобається з нею грати.

Раніше були деякі моменти, коли ми були не настільки свідомі. Це сестри, такі стосунки не дуже-то просто спрямувати. У нас немає ліміту, у нас немає меж, що ми можемо сказати одна одній, і це іноді буває боляче. Але потім ми вибачаємося. Звичайно, це на емоціях сказано. Є деякі особисті моменти, але, здається, з віком ми навчилися як із цим працювати і більше фокусуємося одне на одному і, мені здається, могли б непогано зіграти», – сказала Надя.

Надія Кіченок продовжить боротьбу на турнірі в міксті.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.