Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
|
699
0

ПАЛЯНИЦЯ: «Побачимо, чого вартує атака Кривбаса без Прінса Аду»

Колишній форвард криворіжців оцінив шанси команди Вернидуба в матчі проти Бетіса

ПАЛЯНИЦЯ: «Побачимо, чого вартує атака Кривбаса без Прінса Аду»
ФК Кривбас

29 серпня в Севільї відбудеться повторний поєдинок раунду плей-офф кваліфікації Ліги конференцій з футболу між «Бетісом» та «Кривбасом». Тиждень тому в Пльзені сильнішим був іспанський клуб – 2:0.

Колишній гравець збірної України та «Кривбасу» Олександр Паляниця ексклюзивно для Sport.ua поділився своїми очікуваннями від сьогоднішнього протистояння:

– Явний фаворит – «Бетіс». І не лише тому, що без зусиль взяв гору в першому поєдинку й, що «Кривбас» виступатиме без лідера атак Прінса Аду, якого несподівано продали до «Вікторії» (Пльзень). Все значно простіше: «Бетіс» представляє іспанську Ла Лігу – одну з найсильніших в Європі й рівень футболістів тут значно вищий ніж в УПЛ.

Все ж, «Кривбас» ще може на прощання з євро сезоном гримнути дверима. Оскільки результат вже не буде тиснути на криворіжців, то вони можуть зіграти в своє задоволення, а це інколи приносить вагомі дивіденди. Побачимо чого вартує напад «Кривбасу» без Прінса Аду,чи скористається хтось з підопічних Юрія Вернидуба нагодою «засвітитися» на міжнародній арені й опиниться на замітці в якогось іменитого закордонного клубу.

Втім, можна передбачити, що сьогодні в складі «Кривбасу» будуть ротації. Перемогти «Бетіс» – дуже складно, а вже 1 вересня на «Кривбас» чекає календарний матч чемпіонату УПЛ – з «Шахтарем». І щоб наступного року знову грати в єврокубках треба бути попереду в Україні.

Все ж, залишається сподіватися, що «Кривбас» в Севільї буде чинити впертий опір й перерве свою безгольову серію на міжнародній арені. Навіть без Прінса Аду.

Раніше колишній воротар національної збірної України Юрій Вірт поділився очікуваннями від матчу-відповіді раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій між іспанським «Бетісом» та українським «Кривбасом».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.