Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

US Open
|
445
1

Каролін ГАРСІЯ: «Мені писали: «Сподіваюся, твоя мати скоро помре»

Французька тенісистка порушила питання руйнівного хейту в коментарях

Каролін ГАРСІЯ: «Мені писали: «Сподіваюся, твоя мати скоро помре»
Getty Images/Global Images Ukraine. Каролін Гарсія

Французька тенісистка Каролін Гарсія після вильоту в першому раунді US Open висловилася про образливі коментарі в соціальних мережах.

«Тобі б варто було подумати про самогубство». «Клоуни повинні бути в цирку». «Сподіваюся, твоя мати скоро помре». «Ти шматок лайна».

Ось деякі з повідомлень, які я отримала останнім часом після програшу кількох матчів. Це лише деякі з них. А їх сотні. І зараз, коли мені вже 30 років, вони все ще завдають болю, бо, зрештою, я звичайна дівчина, яка багато працює і старається з усіх сил. У мене є інструменти і я працюю над тим, щоб захистити себе від цієї ненависті. Але все одно це не нормально.

Мене дуже турбує, коли я думаю про молодих гравців, яким доведеться пройти через це. Люди, які ще не до кінця сформувалися і які дійсно можуть постраждати від цієї ненависті. Можливо, ви думаєте, що нас це не зачіпає. Але це не так. Ми – люди. І іноді, коли ми отримуємо ці повідомлення, ми вже емоційно зруйновані після важкої поразки. І вони можуть бути руйнівними. Багато хто до мене порушував цю тему. І все одно жодного прогресу не відбулося.

Платформи соціальних мереж не перешкоджають цьому, незважаючи на те, що ШІ перебуває на дуже високому рівні. Турніри та спорт продовжують співпрацювати з букмекерськими компаніями, які залучають нових людей до нездорового беттінгу. Часи, коли сигаретні бренди спонсорували спорт, давно минули. І все ж ми просуваємо букмекерські компанії, які активно руйнують життя деяких людей. Не зрозумійте мене неправильно, я не кажу, що їх потрібно заборонити, адже люди вільні робити зі своїми грошима все, що хочуть. Але, можливо, нам не варто їх рекламувати. Крім того, якщо хтось вирішить сказати мені такі речі публічно, у нього можуть виникнути юридичні проблеми. То чому ж в Інтернеті ми вільні робити що завгодно? Чи не варто нам переглянути анонімність в Інтернеті?

Я знаю, що ті, хто пише ці жахливі повідомлення, не зміняться через це. Але, можливо, наступного разу, коли ви побачите повідомлення від спортсмена, співака або будь-якої іншої людини, яка зазнала невдачі або програла, ви згадаєте, що вона або він – теж людина, яка намагається зробити все можливе в житті.

Будьте добрими. Даруйте любов. Насолоджуйтеся життям», – написала Гарсія.

Зазначимо, що Каролін програла в Нью-Йорку Ренаті Сарасуа – 1:6, 4:6.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дві українки в боротьбі. Відома половина учасниць третього кола на US Open
Теніс | 29 серпня 2024, 04:25 0
Дві українки в боротьбі. Відома половина учасниць третього кола на US Open

Марта Костюк та Еліна Світоліна подолали другий раунд

Ліга Європи. Вже відомі 24 із 36 учасників, серед них і Динамо
Футбол | 29 серпня 2024, 06:45 18
Ліга Європи. Вже відомі 24 із 36 учасників, серед них і Динамо

До учасників ЛЄ додалися Карабах, Славія Прага, Мідтьюлланд, Буде-Глімт

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Muskrat2
Там от існує 100 мільйонів орків, цей факт треба прийняти та не травмувати себе оманою, що вони несуть добро та любов.