Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 29 серпня 2024, 11:17
222
0

Лас-Пальмас – Реал Мадрид. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua анонсує цікавий матч, який пройде 29 серпня о 22:30

| Оновлено 29 серпня 2024, 11:17
222
0
Лас-Пальмас – Реал Мадрид. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

29 серпня на стадіоні Гран-Канарія пройде матч 3-го туру Ла Ліги, в якому Лас-Пальмас зустрінеться з мадридським Реалом. Поєдинок розпочнеться о 22:30 за київським часом.

Лас-Пальмас

Команда Ла-Пальмас рік тому повернулася до Ла Ліги. Вона не надто високо котирувалася, але набрала 40 очок і посіла 16-те місце, поступившись позицією Мальорці лише за додатковими показниками. Автор усіх цих успіхів Гарсія Пім'єнта вирушив на підвищення до Севільї. Його змінив улітку Луїс Карріон.

Офіційний дебют нового тренера припав на поєдинок якраз із Білою Андалусією. Лас-Пальмас вдома, незважаючи на автогол, зіграв унічию 2:2 із сильним та амбітним суперником. Потім була подорож до новачка ліги – Леганесу. Лас-Пальмас програв, пропустивши двічі й перед фінальним свистком провівши свій гол, який дозволив лише уникнути сухої поразки (1:2).

Реал Мадрид

Клуб Реал провів сильний минулий сезон. Анчелотті підтвердив, що недаремно Флорентіно Перес залишив його на тренерському містку після попередньої досить невдалої темпоради. Він виграв усе можливе, крім Копа дель Рей – іспанський Суперкубок, Прімеру і вкотре Лігу чемпіонів.

Після літньої паузи мадридська команда додала до своєї колекції ще один трофей – Суперкубок УЄФА, впевнено перегравши Аталанту (2:0). Підсумковий результат оформив зірковий новачок Кіліан Мбаппе. Але у першому ж турі Ла Ліги вершкові втратили очки, не втримавши перевагу на полі Мальорки – матч на виїзді закінчився внічию (1:1). Потім Реал упевнено переграв Вальядолід (3:0). Гол на компенсованих хвилинах забив інший новачок – юний бразилець Ендрік.

Статистика особистих зустрічей

Усі 4 останні очні матчі були виграні галактикос. У тому числі минулого сезону було зафіксовано перемоги Реала (2:0 та 2:1).

Прогноз

Букмекерська контора GGBET скептично налаштована щодо господарів арени. Команда з Мадрида додає у своєму футболі. Очікуємо, що Реал виграє у явно слабшого суперника навіть на виїзді з форою –1.5 забитих голи (коефіцієнт – 2.02).

Прогноз Sport.ua
Лас-Пальмас
29 серпня 2024 -
22:30
Реал Мадрид
Перемога Реала з форою –1.5 2.02 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.