Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 28 серпня 2024, 16:36
344
0

Бетис – Кривбас. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги конференцій

Поважати себе змусити

| Оновлено 28 серпня 2024, 16:36
344
0
Бетис – Кривбас. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги конференцій

29 серпня о 22.00 за київським часом на «Естадіо Беніто Вільямарін» у поєдинку у відповідь плей-оф раунду Ліги конференцій зіграють «Бетис» та «Кривбас».

Бетис

Севільська команда лише вкочується у сезон. Гра у відповідь проти «Кривбасу» для підопічних Мануеля Пеллегріні стане лише четвертою офіційною зустріччю цього сезону.

Окрім матчу проти «Кривбасу» у Кошице, «Бетис» провів два поєдинки у рамках чемпіонату Іспанії. І в обох зіграв унічию – проти «Жирони» (1:1) та «Алавеса» (0:0).

Проте, заради справедливості, треба зазначити, що в цих матчах саме «Бетис» був ближчим до перемог. І заслуговував після двох турів мати повноважні шість очок. Але далося взнаки невміння севільців реалізовувати моменти біля чужих воріт.

Крім того, слід говорити і про незіграність севільської команди. Справа в тому, що нинішнього літнього міжсезоння «Бетис» зазнав серйозних кадрових змін: команду залишили багато гравців, так само багато з'явилося і новачків. І процес міграції у таборі «вердібланкос» ще триває.

Тож прямо зараз з об'єктивних причин складно вимагати від команди Пеллегріні іскрометної та результативної гри. Вона, напевно, ще лише на початку шляху. І її справжнє обличчя ми побачимо пізніше. У кращому разі восени.

Проте ця «сируватість» не завадила «Бетису» без видимих ​​проблем подолати у першому поєдинку кваліфікації ЛК бар'єр у вигляді бронзового призера УПЛ. Клас «Бетиса» виявився істотно вищим за рівень «Кривбасу».

Мануель Пеллегріні, головний тренер «Бетису»:

– Для мене дуже цінне бажання досягти хорошого результату вдома, щоб вийти до наступного раунду Ліги конференцій. Ми повинні уникати сюрпризів у матчі-відповіді, граючи в хорошу гру, а не на утримання рахунку, який ми отримали в гостях. Звичайно, це допомагає мати перевагу в два голи, але, якщо ви граєте, думаючи про це, ви втрачаєте характеристики гри. Вдома ми повинні грати з першої хвилини, незважаючи на перевагу, яку ми маємо, і намагатися виграти, що також забезпечує надійність того, що ми робимо вдома.

Кривбас

Нинішню єврокампанію наш бронзовий призер розпочинав із кваліфікації Ліги Європи. Однак чеська «Вікторія» виявилася непереборним бар'єром для підопічних Юрія Вернидуба: поразки в обох матчах (1:2 та 0:1).

І хоча місцями «Кривбас» продемонстрував змістовну гру у протистоянні з бронзовим призером минулого чемпіонату Чехії, схилити шальки терезів на свою користь нашій команді не вдалося.

Невдачею завершилася і перша серія протистояння з «Бетисом»: проти вищого індивідуального та командного рівня суперника наша команда просто не знайшла аргументів.

Окрім відсутності суто ігрових аргументів, слід визнати і факт втоми «Кривбасу». Якщо врахувати майбутній вояж криворіжців до Севільї, то вийде, що за 26 днів вони проведуть вісім матчів. Це багато, якщо врахувати всі складнощі логістики.

Як наслідок – «Кривбас» трохи здав у чемпіонаті України: поразка від «Карпат», нічия в поєдинку з «Інгульцем». І лише п'ять забитих м'ячів у семи зустрічах.

З такими показниками дуже складно сподіватися на позитивний результат у поєдинку проти сильної та досвідченої іспанської команди.

Юрій Вернидуб, головний тренер «Кривбасу»:

– Треба спокійно проаналізувати все. Я сказав хлопцям, що такі матчі мають приносити задоволення. Адже поєдинки з європейськими командами нас вчать, мене та гравців, чого потрібно прагнути надалі. Якщо будеш сумлінно працювати і робити все як треба, то ти обов'язково досягнеш якихось вершин. Інакше ніяк.

Історія протистоянь

Досі єврокубкові шляхи суперників не перетиналися. Матч у Кошице став першою офіційною зустріччю суперників. Вона завершилася упевненою перемогою іспанської команди – 2:0.

Прогноз

Надія вмирає останньою. І сенсації хоч і нечасто, але зустрічаються. Проте, все ж таки, не в нашому випадку. Враховуючи всі фактори та нюанси, припустимо, що і цього разу «Бетис» здобуде впевнену перемогу. Як мінімум, з перевагою у два м'ячі. В той же час дуже хочеться сподіватися, що «Кривбас» залишить про себе в Іспанії приємний спогад.

Орієнтовні склади:

«Бетис»: Руй Сілва, Перро, Натан, Льоренте, Бельєрін, Альтіміра, Кардосо, Еззальзулі, Лосада, Родрі, Діао

«Кривбас»: Кліщук, Дібанго, Стецьков, Романчук, Бандейра, Бізімана, Вакулко, Соса, Луньов, Кузик, Кожушко.

29 серпня, четвер

Бетис – Кривбас
Севілья. «Естадіо Беніто Вільямарін». 22:00
ТБ-трансляція на УПЛ-ТВ
Арбітр: Іван Міхаль (Хорватія)
БЕТИС – КРИВБАС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 3:1

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Зальцбург – Динамо. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
Футбол | 27 серпня 2024, 19:40 187
Зальцбург – Динамо. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Божевільності хоробрих співаємо ми пісню

РБ Зальцбург – Динамо – 1:1. В Австрії не відігралися. Відео голів та огляд
Футбол | 27 серпня 2024, 23:59 35
РБ Зальцбург – Динамо – 1:1. В Австрії не відігралися. Відео голів та огляд

Дивіться відеоогляд матчу-відповіді 4-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів

Гра є, а результат прийде
Футбол | 28.08.2024, 13:09
Гра є, а результат прийде
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.