Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 28 серпня 2024, 12:30
330
0

Карабах – Динамо Загреб. Прогноз, анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Sport.ua анонсує цікавий матч, який пройде 28 серпня о 19:45

| Оновлено 28 серпня 2024, 12:30
330
0
Карабах – Динамо Загреб. Прогноз, анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine. Динамо Загреб

28 серпня на стадіоні імені Тофіка Бахрамова в Баку пройде матч-відповідь 4-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому Карабах зустрінеться з Динамо (Загреб). Поєдинок розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Карабах

Команда Карабах залишається флагманом футболу Азербайджану, з єдиним винятком у вигляді завоювання титулу Нефтчі кілька років тому. Але давно вже про те, наскільки успішними є скакуни, судять з виступів у єврокубках. На цей раз ще залишається шанс повернутися до групового етапу Ліги чемпіонів.

Підопічні Гурбана Гурбанова пройшли не лише Лінкольн Ред Імпс (2:0 у Гібралтарі, 5:0 удома), а й Лудогорець. Причому болгарам програли 1:2 вдома, але виграли 3:2 у Розграді в основний час і додали ще чотири голи у ворота Лудогорця в екстратаймах (7:2) – і це на виїзді. Це вміння грати до кінця і досягати результату може стати в нагоді зараз. Хоча розклади охороні: матч у Хорватії Карабах закінчив поразкою (0:3).

Динамо Загреб

Клуб домінує на національному рівні ще довше, ніж його суперник з Азербайджану – хоча також був виняток, коли титул привела до себе Рієка. І зараз не видно, що може перешкодити новому успіху синіх – новий розіграш розпочався у рідній Хорватії з перемог, причому найчастіше великих. Тільки Осієк удома дав бій, але все одно програв 1:2 фавориту.

І не особливо помітили у команді із Загреба перехід на кваліфікацію Ліги чемпіонів. Хорвати стартували в ЛЧ проти Карабаху, не пропустивши і багато забивши. П'яца відкрив рахунок наприкінці першої півгодини поєдинку, а в середині другого тайму Куленович оформив дубль. Підсумкові 3:0 означають, що динамівцям вистачить не просто нічиєї на виїзді – можна навіть програти у два м'ячі. Хоча вимогливі уболівальники подібного, звичайно, не зрозуміють.

Статистика особистих зустрічей

Минулого тижня клуби провели перший очний поєдинок один з одним – Динамо Загреб виграло з рахунком 3:0.

Прогноз

Букмекерські контори припускають, що скакуни матимуть змогу виграти цю зустріч. Але хорвати показали, наскільки вони зараз сильніші. Ставимо на те, що вони зможуть не програти поєдинок у відповідь (коефіцієнт – 1.66).

Прогноз Sport.ua
Карабах
28 серпня 2024 -
19:45
Динамо Загреб
Динамо Загреб не програє 1.66 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.