Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 серпня 2024, 00:36
1405
2

Чорноморець з пригодами з'їздив на матч УПЛ в Київ

Понеділок видався важким днем для одеситів

| Оновлено 28 серпня 2024, 00:36
1405
2
Чорноморець з пригодами з'їздив на матч УПЛ в Київ
ФК Чорноморець

Виїзний матч одеського «Чорноморця» з «Лівим Берегом», який був зіграний у рамках 4-го туру УПЛ, не обійшовся для «моряків» без низки пригод.

У день гри команда Олександра Бабича завчасно виїхала із розташованого у центрі Києва готеля «Holiday Inn», щоб у відповідності до регламентних вимог бути на стадіоні за півтори години до початку матчу.

Однак на шляху до «Арени Лівий берег» клубний автобус одеситів підстерігала несподіванка. Через понеділковий ракетно-дроновий обстріл Київщини рашистами та повітряну тривогу на транспортній магістралі столиці утворився колапс, у який і потрапив «Чорноморець». Опинившись у «пробці» на Дніпровській набережній, невеличку відстань у кілька кілометрів автобус «моряків» долав більше, ніж півтори години. Врешті решт одеська команда на стадіон дісталася, а матч замість 15:30 було розпочато о 17:00.

Однак на цьому дорожні неприємності для «Чорноморця» не завершились. Як стало відомо Sport.ua, коли команда поверталася додому, на автотрасі Київ – Одеса автобус несподівано зламався. Це сталося, коли вечір був у розпалі і надворі вже стемніло. На щастя, майстерність водія автобуса все ж дозволила вирішити проблему і після незапланованої паузи в дорозі «Чорноморець» продовжив свій шлях до пункту призначення. В Одесу команда прибула акурат у розпал цієї ночі.

Нагадаємо, що матч «Лівий Берег» – «Чорноморець» завершився перемогою господарів поля 1:0. Для «лелек» ця перемога стала дебютною в УПЛ.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ. Два несподівані лідери після 4-го туру
Футбол | 27 серпня 2024, 06:23 10
Турнірна таблиця УПЛ. Два несподівані лідери після 4-го туру

Олександрія, програючи у два м'ячі, завдала сенсаційної поразки Шахтарю

РБ Зальцбург – Динамо – 1:1. В Австрії не відігралися. Відео голів та огляд
Футбол | 27 серпня 2024, 23:59 21
РБ Зальцбург – Динамо – 1:1. В Австрії не відігралися. Відео голів та огляд

Дивіться відеоогляд матчу-відповіді 4-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Є Південний міст по якому їздять вантажівки і транспорт з спецперепустками. Там немає корок. Чому не дати клубу дозводл на проїзд Південним мостом?
Выталкиватель парашутистов
Какая команда - такой и автобус. Кстати, это не первая поломка такая в дороге.... Еще немного и пешком будут ходить, так как денег даже на электричку не будет. Какой смысл существования такой мертвой команды?