Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 серпня 2024, 05:40
939
0

Луан КАМПОС: «Україна – це дуже далеко від Бразилії»

Бразильський вінгер «Вереса» розповів, хто йому допомагає адаптуватись

| Оновлено 27 серпня 2024, 05:40
939
0
Луан КАМПОС: «Україна – це дуже далеко від Бразилії»
ФК Верес. Луан Кампос

Бразильський вінгер «Вереса» Луан Кампос, який у нещодавньому кубковому матчі з «Металістом 1925» забив свій перший м'яч за червоно-чорних розповів про перші кроки у футболі, рішення про переїзд до України та комунікацію з новими одноклубниками:

«Про інтерес від Вереса я дізнався від свого агента. Мене такий варіант продовження кар’єри зацікавив. Я вирішив, що це буде хороший досвід. Я лише вдруге гратиму за межами Бразилії. Хоча, прийняти рішення справді було непросто. Вдома залишилися моя дівчина і трирічна дитина. А Україна – це дуже далеко від Бразилії. Але я вірю, що цей новий досвід буде корисним для мене, а рідні – невдовзі приїдуть і допомагатимуть мені тут.

В процесі прийняття цього рішення я керувався тим, що Україна – це країна Європи. Верес виступає у доволі сильному європейському чемпіонаті. Також важлива атмосфера в клубі. Ну і цей клуб має прекрасну інфраструктуру, яка продовжує розвиватися.

Спочатку справді було важкувато адаптуватися. Насамперед, це стосується фізичної підготовки. Але тут всі прекрасно до мене ставляться. Дуже допомагає комунікація з Яго і Романом Гандзином.

Це дійсно важко, коли головний тренер [Олег Шандрук] говорить, а ти не розумієш. Але тренер Роман Гандзин і Яго мені все пояснюють, і так в нас відбувається комунікація. Якщо нікого з них поряд немає – на тренуваннях я спершу дивлюся, що роблять партнери, і намагаюся все це повторити.

Коли ми обговорювали деталі переїзду до Рівного зі спортивним директором клубу Юрієм Габовдою і я дізнався, що у Вересі вже грає один бразилець [Яго Сікейра] – то відразу знайшов його в Інстаграмі. Відразу написав йому. Ми зараз хороші друзі, він щодня мені допомагає».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.