Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 серпня 2024, 00:35
1594
1

СТУПАР: «Дії арбітра матча Рух – Зоря були дивними»

Відомий експерт оцінив роботу рефері Деревінського

| Оновлено 26 серпня 2024, 00:35
1594
1
СТУПАР: «Дії арбітра матча Рух – Зоря були дивними»
Мирослав Ступар

В поєдинку 4 туру чемпіонату УПЛ «Рух» розтрощив «Зорю» – 3:0, але обидві команди мали претензії до суддівської бригади.

Колишній арбітр ФІФА Мирослав Ступар ексклюзивно для Sport.ua оцінив рівень обслуговування матчу у Львові Олексієм Деревінським:

– Рефері бракувало послідовності в діях. Якщо він вже вгледів на 17-й хвилині якийсь фол гостей в боротьбі за м'яч з Дідиком й призначив пенальті, котрий господарі не реалізували, то наприкінці поєдинку, де порушення правил в штрафному майданчику львів'ян на Антюху було очевидним, його свисток чомусь промовчав. До речі, й арбітр VAR Віктор Копієвський ніяк не відреагував на ці епізоди.

Ну й, як вишенька на торті – вилучення львів'янина Клайвера за друге попередження, але ж в діях легіонера симуляції не було.

Такі дивні рішення Деревінського вплинуть, без сумніву, на його оцінку від спостерігача арбітражу, хоча загалом матч на «Арені-Львів» не був складним для обслуговування.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua81
да просто тянул он Рух, а удаление в конце выдумал чтобы создать видимость ошибок в обе стороны. Результат то ведь был уже обеспечен.
обычное дело в УПЛ