Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 серпня 2024, 22:04
2175
11

Нереалізація та кураж голкіпера. Інгулець утримав нічию у Кривому Розі

«Кривбас» не зумів здобути перемогу на своєму полі

| Оновлено 25 серпня 2024, 22:04
2175
11
Нереалізація та кураж голкіпера. Інгулець утримав нічию у Кривому Розі
ФК Кривбас

Недільну програму 4-го туру Української Прем'єр-ліги завершувало протистояння між «Кривбасом» та «Інгульцем». Криворізька команда перебуває у щільному графіку, який ускладнює непроста логістична ситуація. Не дивно, що тренерський штаб Юрія Вернидуба провів ґрунтовну ротацію порівняно з першим матчем проти «Бетіса». «Інгулець» вирішує інші завдання, і головне з них – довгоочікувана перемога після повернення в УПЛ.

Петрівці розпочали зустріч із агресивного пресингу, до чого виявилися не готові господарі поля. І винагороду за свою активність підопічні Василя Кобіна здобули досить швидко. П'ятов увірвався до штрафного майданчика «Кривбаса» і з другої спроби (першу заблокував Стецьков) ефектним ударом закрутив м'яч у «дев'ятку» воріт.

Зупинятися на досягнутому петрівці не стали і незабаром мало не подвоїли перевагу. Воротам загрожував Малиш, але в тому епізоді Кліщук зіграв надійно. Криворізці одразу відповіли своїм небезпечним моментом: з ударом По з кута штрафного майданчика не без зусиль впорався Паламарчук.

У середині першого тайму «червоно-чорні» заволоділи перевагою і були близькі до того, щоб зрівняти результат. Але Паламарчук, який відчув впевненість, діяв у воротах бездоганно. Спочатку голкіпер зреагував на удар після навісу з кутового, а потім перевів м'яч у штангу, відбиваючи удар Кожушка зблизька. Але й Паламарчук не зумів виручити гостей, коли простріл Луньова Кожушко замкнув ефектним ударом п'ятою.

У перерві тренерський штаб «Кривбаса» провів одразу три заміни, але господарі якийсь час не могли підібратися до штрафного майданчика суперників. Стомлені гості вже не так інтенсивно контратакували, більше уваги приділяючи обороні власного штрафного майданчика. Перший по-справжньому гольовий момент у другій половині зустрічі довелося чекати досить довго, і створили його біля своїх воріт самі петрівці. Білоцерковець необачно відпасував м'яч Паламарчуку і Кожушко зіграв на перехопленні, але голкіпер зумів вибити футбольний снаряд з-під ніг форварда.

Кінцівка поєдинку проходила під акомпанемент постійних атак «Кривбаса», а петрівці з останніх сил зберігали нічийний результат. Вирвати перемогу для своєї команди могли Драмбаєв та Хомченовський. У першому епізоді врятував відчайдушний підкат Сидоренка, який заблокував удар, а у другому – черговий сейв у свій актив записав Паламарчук.

Петрівці втримали нічию та у наступному турі у Львові зустрінуться з «Рухом». Криворіжці проведуть виїзну зустріч із «Бетісом», а потім на них чекає домашня дуель із «Шахтарем».

Українська Прем'єр-ліга. 4-й тур.

«Кривбас» – «Інгулець» – 1:1

Голи: Кожушко (40) – П'ятов (6)

Попередження: Понєдєльнік (14), Дібанго (17) – Козак (66)

«Кривбас»: Кліщук, Понєдєльнік (Драмбаєв, 46), Конате (Бандейра, 46), Стецьков, Дібанго, Бізімана, По, Луньов (Хомченовський, 63), Твердохліб (Вакулко, 46), Микитишин (Кузик, 76), Кожушко

«Інгулець»: Паламарчук, Мельничук, Шершень, Малиш, Дубілей (Сидоренко, 65), Петько (Сад, 79), Волохатий, П'ятов (Лісняк, 87), Богунов (Пушкарьов, 65), Білоцерковець (Мисик, 79), Козак

Арбітр: Роман Блавацький (Львів)

Стадіон «Горняк» (Кривий Ріг)

КРИВБАС – ІНГУЛЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua81
у Кривбаса очевидный игровой кризис
Remark
Поки зарано робити якісь висновки. До кінця чемпу все може ще три рази змінитися. 
PETP0
Перенасичили склад афроукраінцями, вони всі наче не погані, але не розуміють, що означає грати в футбол.
Citrullus lanatus
Классная форма у Петрово. Издалека как бархат.
Node
Хороший второй тайм, к первому есть куча вопросов
Іван Срака
В отвєткє Бетіс пройдется катком по кривій помийці.