Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 25 серпня 2024, 18:13
411
0

Анна ГАВАВКА: «У грі кожна з дівчат в деяких моментах віддалась на 101%»

Капітан «Карпат» – про матч за суперкубок України з гандболу

| Оновлено 25 серпня 2024, 18:13
411
0
Анна ГАВАВКА: «У грі кожна з дівчат в деяких моментах віддалась на 101%»
Telegram (ФГУ). Анна Гававка и президент ФГУ Андрій Мельник

Капітан та розігруюча ужгородських «Карпат» Анна Гававка в ексклюзивному інтерв'ю Sport.ua поділилась емоціями після матчу за Суперкубок України з гандболу проти львівської «Галичанки», який відбувся вчора, 24 серпня, в столичному Палаці спорту.

– Зараз, коли вже трохи вляглись емоції, що можете сказати про матч за Суперкубок? Чи всім задоволені? Чи проводились вже якісь розбори?

– Звичайно, є моменти, над якими потрібно далі працювати. Розбір гри ще не робили. Звісно, буде проводитись перегляд гри з тренерами, будемо дивитись на помилки, які були допущені, та як їх виправити на майбутнє. Найголовніше, перемога за нами, що не може нас не радувати!

– В певний момент у другому таймі «Галичанка» повела з відривом у чотири чи навіть п'ять м'ячів. Що тоді сталось? За рахунок чого вдалось відігратись?

– Скоріш за все, ми втратили концентрацію через втому. Пішов ряд втрат та помилок, через які «Галичанка» зробила відрив. Тренер взяв тайм-аут, ми «охололи», зрозуміли, що якщо зараз не зберемось, то втратимо шанс на перемогу. Змогли не опустити руки, показали зуби, та боролись до останньої секунди.

– В команді у порівнянні з минулим сезоном з'явилось чимало новачків. З погляду капітана – як вони показали себе у грі та і загалом як себе показують, як входять в колектив?

– У грі кожна з наших дівчат віддались на 100%, в деяких моментах навіть на 101%. У нас молодий колектив, ми добре ладнаємо, як на полі, так і поза ним. З кожним днем на майданчику розуміємось краще. Думаю потрібно трохи часу, щоб зігратись та показувати ще кращу гру.

– У матчі за Суперкубок Ви стали найкращою гравчинею і найкращою снайперкою матчу, при цьому закинули рекордні 13 м'ячів. Що для Вас особисто означає це досягнення?

– Для мене це, так би мовити, знак, що все не даремно, і важкі тренування дають свої плоди. Ці 13 голів не було б забито без допомоги дівчат, тому це їхня заслуга також.

– Які подальші плани та завдання на сезон? Чи плануєте знов виступати в чемпіонаті Угорщини, як минулого сезону?

– Як зазвичай перед нашою командою стоять найвищі завдання та цілі на сезон, це золото Суперліги. Чемпіонат Угорщини цього року ми грати не будемо, тож буде менше ігрової практики, але, думаю, тренерський штаб зробить все, щоб це компенсувати.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Вуельта. Друга перемога Рогліча
Інші види | 24 серпня 2024, 19:14 0
Вуельта. Друга перемога Рогліча

Словенець відіграв майже хвилину у Бена О'Коннора

Перша суперниця Костюк на US Open несподівано виграла турнір у Клівленді
Теніс | 25 серпня 2024, 11:25 6
Перша суперниця Костюк на US Open несподівано виграла турнір у Клівленді

Маккартні Кесслер зупинила у фіналі лідерку посіву

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.