Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 серпня 2024, 21:52
220
0

Лівий Берег – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Дебютант УПЛ проти «моряків». Хто виявиться сильнішим?

| Оновлено 25 серпня 2024, 21:52
220
0
Лівий Берег – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Лівий Берег

У четвертому турі української Прем'єр-Ліги сезону 2024-2025 у понеділок, 26 серпня, в Києві зустрінуться «Лівий Берег» та «Чорноморець». Господарі поля, які у перших трьох поєдинках не здобули жодного залікового балу, прийматимуть одеситів, які також не так вдало стартували у новому сезоні.

Лівий Берег

«Лівий Берег» вперше в своїй історії зміг потрапити в УПЛ, але поки у команди все йде шкереберть. У перших трьох поєдинках команда зазнала трьох поразок, і поки в своєму активі не має жодного очка. До речі, «Лівий Берег» — єдина команда, яка поки не забила жодного м’яча за перші три тури.

Але можна відмітити і позитив у грі столичної команди. Якщо до ігор проти «ЛНЗ» та «Ворскли» ще можуть бути питання, то у грі проти «Шахтаря» команда продемонструвала зразкову гру в обороні, і в деяких моментах непогано виходила в атаку, але програла чемпіону України 0:1. Однак за цей поєдинок команді точно не повинно бути соромно. Тому можна зробити висновок, що «Лівий Берег» точно після тієї гри повірив в себе та свої сили, і можна сказати, що команда дасть бій оновленому «Чорноморцю», який також відчув впевненість в своїх силах.

Чорноморець

Одесити на чолі з Олександром Бабичем також стартували не дуже вдало, адже у перших двох іграх мінімально поступилися «Кривбасу» та «Зорі» (обидва рази по 0:1). Але вже минулого туру моряки здобули з таким же рахунком перемогу над «Колосом», і покращили своє становище у турнірній таблиці. І як казав наставник одеської команди, що в обороні вони грають майже без помилок, але в атаці «Чорноморцю» ще треба додавати. І ідеальною можливістю зіграти активно в атаці для «моряків» стане гра проти новачка Прем’єр-Ліги — «Лівого Берега», який поки не набрав жодного залікового балу, тому цікаво буде глянути на гру команди.

Ще можна зазначити, що «Чорноморець» повністю вирішив сконцентруватися саме на чемпіонаті, і цим підтверджується той факт, що в середу у кубковій грі проти «Карпат» грав переважно другий склад, а основним гравцям дали можливість відпочити перед поєдинком чемпіонату. І гра з «Лівим Берегом» покаже, наскільки це рішення, яке ухвалив тренерський штаб, виявиться правильним.

Статистика зустрічей

В українській Прем'єр-Лізі команди між собою ще не зустрічалися. Однак в Кубку України минулого сезону «Чорноморець» здобув перемогу над «Лівим Берегом» з рахунком 2:1. Голами у складі «Чорноморця» відзначилися Орест Кузик, який зараз грає за «Карпати», і Йон Шпорн, а у «Лівого Берега» забив Андрій Якимів, який, до речі, раніше виступав за «моряків».

Прогноз на протистояння

Це протистояння обіцяє бути цікавим, адже «Лівий Берег» гратиме вдома, де вболівальники будуть гнати вперед свою команду. Але в суперниках у столичного клубу «Чорноморець», який навряд чи віддасть цю гру без бою. Тому у цьому матчі буде багато боротьби, де навіть один забитий гол може вирішити результат гри. Але перевагу віддамо «Чорноморцю», який має більше досвіду виступів в УПЛ.

Орієнтовні склади:

«Лівий Берег»: Механів, Сідней, Якимів, Самар, Соколов, Банада, Косовський, Когут, Співаков, Синиця, Сухоручко

«Чорноморець»: Рудько, Кисіль, Савченко, Удод, Бутко, Єрмаков, Шпорн, Кайо Гомес, Янаков, Попов, Хобленко

26 серпня, понеділок

«Лівий Берег» – «Чорноморець»
Київ. Стадіон «Арена Лівий Берег». 15:30
ТБ-трансляція на телеканалі УПЛ ТБ
ЛІВИЙ БЕРЕГ — ЧОРНОМОРЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Євгеній Цибулько (Канів)
Прогноз від Sport.ua — 1:2
Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.