Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 25 серпня 2024, 17:30
363
0

Реал Мадрид – Вальядолід. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua анонсує цікавий матч, який пройде 25 серпня о 18:00

| Оновлено 25 серпня 2024, 17:30
363
0
Реал Мадрид – Вальядолід. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрей Лунін

25 серпня на стадіоні Сантьяго Бернабеу пройде матч 2 туру Ла Ліги, в якому Реал Мадрид зустрінеться з Вальядолідом. Поєдинок розпочнеться о 18:00 за київським часом.

Реал Мадрид

Склад Реала виглядає, звісно, ​​загрозливо. Потужний колектив з найдосвідченішим та титулованим тренером, який у 2024 році виграв Суперкубок та Ла Лігу та переміг знову у Лізі чемпіонів, улітку зміцнився однією з найяскравіших зірок сучасності – Кіліаном Мбаппе. Флорентіно Перес ще й 35 мільйонів євро виділив на молодого Ендріка. Але при цьому на місце Крооса, який зав'язав з футболом, не взяли взагалі нікого. А в обороні відпустили Начо і продали Рафу Міра.

Втім, цей дисбаланс не завадив розпочати сезон із перемоги 2:0 над Аталантою у Суперкубку УЄФА, причому крапку в матчі поставив французький новобранець. Однак потім Мальорка примудрилася остудити ентузіазм усіх шанувальників королівського клубу, утримавши вдома нічию 1:1 із головним фаворитом Ла Ліги.

Вальядолід

Клуб Вальядолід останнім часом все більше перетворюється на футбольний ліфт. Минулого футбольного сезону це спрацювало на користь пуселанос. Вони взяли друге місце в Сегунді і повернулися до Ла Ліги після мінімальної паузи. Тож, у результаті ставка Роналдо на Пауло Пессолано спрацювала. Так, уругваєць не втримав колектив від вильоту рік тому, але повернувся з ним до Ла Ліги з першої ж спроби.

Інше питання, чи вистачить у команди потенціалу, щоб закріпитись на новому-старому рівні? Досить сказати, що найдорожчим новачком став Хуанмі Латаса, який прийшов саме з Реалу за 5 мільйонів євро. Але він був не основним нападником у Хетафе та забивав там небагато. Втім, з Еспаньолом вистачило і гола Ніколи Моро – Вальдолід виграв 1:0 і розпочав сезон із набору важливих трьох очок у грі проти потенційного конкурента.

Статистика особистих зустрічей

За 15 останніх очних матчів пуселанос зуміли двічі утримати нічию. А всі п'ять попередніх поєдинків приносили галактикос сухі перемоги.

Прогноз

Букмекерська контора GGBET очікує, що вершкові реабілітуються перед уболівальниками впевненою перемогою за допущену осічку. Ставимо на те, що Мбаппе та компанія виграють із форою –2.0 голи (коефіцієнт – 1.79).

Прогноз Sport.ua
Реал Мадрид
25 серпня 2024 -
18:00
Вальядолід
Перемога Реала з форою –2.0 голи 1.79 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.