Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 25 серпня 2024, 22:25
536
0

Атлетіко – Жирона. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua анонсує цікавий матч, який пройде 25 серпня о 22:30

| Оновлено 25 серпня 2024, 22:25
536
0
Атлетіко – Жирона. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віктор Циганков

25 серпня на стадіоні Метрополітано у Мадриді пройде матч 2-го туру Ла Ліги, в якому Атлетіко зустрінеться із Жироною. Поєдинок розпочнеться о 22:30 за київським часом.

Атлетіко

Команда Атлетіко минулого сезону ризикувала втратити звичне місце у квартеті лідерів іспанського футболу. У результаті мадридський гранд фінішував нижче за команду-вискочки – Жирону. І неодноразово опинявся за спиною у старого суперника – Атлетіка з Більбао. Але навесні той був занадто сконцентрований на Кубком Іспанії, тож Атлетіко вдалося випередити басків.

Влітку сталися досить помітні пертурбації зі складом. Замість Савича та Ермосо у захисті з'явився чемпіон Європи – Ле Норман. Керівники клубу, відпустивши Морату до Мілана, підписали і Серлота, і Альвареса. Але при цьому зірвалася двостороння угода з Челсі щодо Омородіона та Галахера, не відбувся трансфер Герри з Валенсії. Не могли прилаштувати десь Жоау Фелікса. У результаті португальця практично обміняли на хавбека збірної Англії. У першому турі для Атлетіко у грі з Вільярреалом відзначився норвезький новачок Серлот, але матч закінчився внічию (2:2).

Жирона

Клуб Жирона влітку зберіг свій головний актив – Мічела Санчеса та його тренерський штаб. Саме вони, разом із відмінними скаутами, зібрали за мінімальних інвестицій колектив, який на четвертий рік гри в Ла Лізі (і лише другий поспіль) довгий час заслужено лідирував. У результаті Реал із Барселоною все-таки потіснили команду-вискочку, але й третє місце стало перевищенням будь-яких очікувань.

Це дало Жироні право дебютувати в Лізі чемпіонів, але там доведеться грати без таких лідерів 2023/24, як Артем Довбик (який став першим в Іспанії найкращим бомбардиром), Алейш Гарсія і Савіо Морейра. Новачків теж підписали чимало, зокрема досвідчених– Оріоля Ромеу, ван де Бека та Крейчі. Але наскільки вони зможуть розкритися, і чи буде Абель Руїс, який прийшов із Браги, так само добре грати на вістрі атаки, як фактурний українець? На старті сезону Жирона у грі з Бетісом вирвала нічию за рахунок гола іншого новобранця – Місехуя, якого знайшли у другій команді Аякса.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону клуби обмінялися перемогами, але це був перший раз, коли Жирона обіграла матрацників.

Прогноз

Букмекерська контора GGBET впевнено віддає перемогу команді Сімеоне. Але суперник має свої козирі – ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,62).

Прогноз Sport.ua
Атлетіко Мадрид
25 серпня 2024 -
22:30
Жирона
Тотал більше 2.5 1.62 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.