Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
234
1

Ліверпуль – Брентфорд. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua анонсує цікавий матч, який пройде 25 серпня о 18:30

Ліверпуль – Брентфорд. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. ФК Ліверпуль

25 серпня на стадіон Енфілд пройде матч 2-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому Ліверпуль зустрінеться із Брентфордом. Поєдинок розпочнеться о 18:30 за київським часом.

Ліверпуль

Команда Ліверпуль минулого сезону, прощаючись з Клоппом, націлювалася на квадрупл, але в підсумку виграла лише найскромніший із можливих турнірів – Кубок ліги. Але все-таки Юрген пішов красиво, повернувши червоних до грандів – його підопічні поступилися лише Арсеналу та Манчестер Сіті.

Колектив, який очолив новий головний тренер Арне Слот, залишився в цілісності, не рахуючи окремих, косметичних втрат – пішли Тьяго Алькантара та воротар Адріан, був проданий у Брентфорд Фабіу Карвалью. Кадрового посилення влітку в клубу не було. Це не завадило Ліверпулю впевнено стартувати в АПЛ у грі з новачком Іпсвічем. Після перерви прокинувся Салах, який з інтервалом у п'ять хвилин зробив асист на Діогу Жоту, а потім сам забив гол (2:0).

Брентфорд

Клуб Брентфорд ще недавно бовтався на найскромніших рівнях, але за нинішніх інвесторів різко додав, пробившись до Прем'єр-ліги і закріпившись серед середняків, при гідному рівні гри, де акцент зміщений на користь атакуючих дій. Минулого сезону, третього поспіль на рівні АПЛ, були проблеми. Підсумкове 16-те місце при 39 очках мало стати дзвіночком.

Томас Франк, готуючи підопічних до нового сезону, до останнього не знав, чи піде Айван Тоуні, за яким давно, але не дуже активно полювали гранди. Адже ще взимку на заміну нападнику збірної Англії був придбаний Ігор Тіаго – той у міжсезоння, нарешті, прибув із Бельгії. Починаючи в таких умовах сезон, Бренфорд виграв матч із Крістал Пелас (2:1), навіть незважаючи на прикрий автогол.

Статистика особистих зустрічей

З шести проведених очних матчів червоні виграли чотири, за єдиної поразки.

Прогноз

Букмекерська контора GGBET не вірить у гостей із Лондона. Господарі поля і за нового тренера сильніші. Ставимо те що, що червоні виграють з форою –1.5 голи (коефіцієнт – 1.66).

Прогноз Sport.ua
Ліверпуль
25 серпня 2024 -
18:30
Брентфорд
Перемога Ліверпуля з форою –1.5 1.66 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sres2016
О, знайшов ставку з гарним кефом: Брентфорд не заб'є. Кф 2.20