Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 серпня 2024, 05:49
303
0

Бені МАКУАНА: «Не розділятиму команди УПЛ на лідерів та середняків»

Вінгер «Полісся» розповів про підготовку до «Оболоні»

| Оновлено 25 серпня 2024, 05:49
303
0
Бені МАКУАНА: «Не розділятиму команди УПЛ на лідерів та середняків»
ФК Полісся. Бені Макуана

Лівий півзахисник житомирського «Полісся» Бені Макуана розповів про підготовку до гри 4 туру УПЛ проти «Оболоні».

- Розкажи про тижневий тренувальний цикл напередодні матчу з «Оболонню».

- Перед початком циклу було два вихідних дні, тому було вдосталь часу на відновлення. Ми ударно розпочали цей тиждень та плідно провели його з точки зору ігрових моментів, тактичних моментів та швидкісно-силової роботи. Було пророблено гарну роботу, вважаю, ми маємо вийти на поле та зробити те що маємо. Ніхто не сумнівається в тому, що ми маємо брати 3 очки та перемогу.

- Вболівальники постійно переживають за твій стан, адже ти не так давно відновився. Наскільки відсотків оцінив би свою готовність?

- Хочу запевнити фанів, що зараз моя участь в іграх проходить без ризиків. Мені потрібен час, бо я не встиг пройти увесь цикл передсезонної підготовки разом з командою. Я приїхав та почав працювати трохи пізніше, я не грав в контрольних матчах, тому зараз мені важливо відчути ігровий ритм. Зараз маю небагато часу в кожній грі та від матчу до матчу кількість часу зростає. Зараз, можливо, я на 80 відсотків готовий, але я довіряю нашому медичному штабу, а процес йде, як і має йти. Поки я не готовий грати в стартовому складі, сподіваюсь, що згодом я зможу довести тренерському штабові, що можу грати в старті.

- Нічия в матчі з «Інгульцем» додатково мотивує?

- Ми винесли хороший урок з тієї гри. Звісно, результат вийшов не таким, якого всі очікували. Але 1 очко – це краще, ніж нічого. Та гра вже в минулому, а зараз найкраще рішення – сконцентруватися на грі з «Оболонню». Вважаю, що інформація, яку ми отримали від тренерського штабу після минулого матчу є дуже корисною, а результат найближчого поєдинку буде кращим.

- Бені, ти вже грав проти «Оболоні», яку характеристику можеш дати суперникові?

- Для себе я вирішив, що не буду розділяти команди в УПЛ на провідних та середнячків. Рівень в чемпіонаті України такий, що окрім «Шахтаря» та «Динамо», які є лідерами, всі колективи демонструють однаково хороший рівень техніко-тактичної грамотності та мають гарні фізичні якості. За жодних обставин не треба думати, що це команда з нижньої частини таблиці, тільки показавши максимум ми зможемо взяти 3 очки.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.