Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 серпня 2024, 12:23
240
0

Тоттенхем - Евертон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий матч – 24 серпня о 17:00

| Оновлено 24 серпня 2024, 12:23
240
0
Тоттенхем - Евертон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Миколенко

24 серпня на арені Тоттенхем Хотспур у Лондоні пройде матч 2-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому Тоттенхем зустрінеться з Евертоном. Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Тоттенхем

Команда Тоттенхем після провального позаминулого сезону залишилася ще й без Кейна – той вирішив перейти до Баварії за титулами (і, до речі, примудрився у 2023/24 нічого не виграти навіть у Мюнхені). Завдання повернутися до квартету найкращих в АПЛ, що було поставлено перед Постекоглу, стало ще складнішим, але австралієць, який раніше не працював у топ-дивізіонах, майже впорався. Тоді шпорам перешкодила головна сенсація англійського футболу – Астон Вілла.

Новим козирем у лондонського гранда мав стати куплений за чималі гроші новий центрфорвард Соланке. Окрім нього влітку підписували молодь на перспективу. Шпори в матчі з Лестером обмежилися виїзною нічиєю – відкрили рахунок у середині першого тайму, але після перерви пропустили від досвідченого Варді (1:1).

Евертон

Клуб Евертон розпочинає новий сезон так, як проводив весь попередній: під дамокловим мечем нових санкцій. Тепер, за даними журналістів, знайшли порушення позаминулого сезону і хочуть відібрати мінімум пару балів. Не дивно, що під тиском фінансового фейр-плей сині продали і Годфрі, і Онана, втім, витративши чимало на новачків – О'Брайєна (особливо) та Ліндстрема.

Та й новий нападник у Ліверпулі потрібний. І, головне, залишається Шон Дайч, коуч, який врятував команду від вильоту позаминулого сезону і зумів набрати в сезоні 2023/24 достатньо очок, щоб компенсувати всі покарання. Наразі, стартуючи у матчі з Брайтоном, іриски провалилися, пропустивши тричі і нічим на це не відповівши (0:3).

Статистика особистих зустрічей

Іриски з кінця 2012 року виграли лише одного разу. Але досить часто брали нічиї – так закінчилися два із трьох попередніх очних поєдинків.

Прогноз

Букмекерська контора GGBET не вірить, що шпори втратять очки у другому турі поспіль. Ставимо на те, що тут підопічні Анге Постекоглу зможуть виграти поєдинок із форою –1.0 гол (коефіцієнт – 1.61).

Прогноз Sport.ua
Тоттенхем
24 серпня 2024 -
17:00
Евертон
Перемога Тоттенхема з форою –1.0 1.61 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.