Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
385
1

Брайтон – Манчестер Юнайтед. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий матч – 24 серпня о 14:30

Брайтон – Манчестер Юнайтед. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Манчестер Юнайтед

24 серпня на стадіоні Амекс у Брайтоні пройде матч 2-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому Брайтон зустрінеться із Манчестер Юнайтед. Поєдинок розпочнеться о 14:30 за київським часом.

Брайтон

Команда Брайтон знову інтригує нестандартними кадровими рішеннями. Свого часу тут відкрився Грем Поттер. Коли його переманили до Челсі, чайки здивували всіх запрошенням Роберто Де Дзербі, і з ним вийшли, вперше в історії, до єврокубків. Ось тільки протягом минулого сезону італієць явно давав зрозуміти, що хоче піти з проекту, чий рівень, на його думку, переріс.

Тепер в Англію заманили Хюрцелера (нового Нагельсмана) – той підняв до Бундесліги Санкт-Паулі. Під нового наставника придбали Віффера, але відпустили на батьківщину Гросса. Дебютував Фабіан в офіційному матчі в 1-му турі АПЛ на полі Евертона. Брайтон здобув впевнену перемогу, 3:0.

Манчестер Юнайтед

Клуб настільки сильно здав минулого сезону (останнє місце у групі Ліги чемпіонів, відкат на 8-му позицію в АПЛ), що, здавалося, вже нічого не допоможе залишитися Еріку тен Хагу на посаді. Але чи керівництво настільки оцінило останнє слово у вигляді перемоги над Манчестер Сіті у фіналі Кубка Англії, що одночасно забезпечило і новим трофеєм, і правом зіграти в Лізі Європи. Чи просто зрозуміли, що нового тренера топ-рівня буде складно запросити цього літа – у будь-якому випадку, Ерік залишається.

Більше того, триває чи то нідерландизація, чи то аяксизація МЮ. Тільки Ленні Йоро з новачків був пов'язаний раніше з Нідерландами, але і зламався відразу. При цьому атаку зміцнили Зіркзе, а оборону вже після поразки в Суперкубку відразу парою – де Лігт і Мазрауї з Баварії. Граючи з Фулхемом удома, манкуніанці вирвали перемогу за рахунок єдиного гола молодого нідерландського нападаючого Зіркзе, який був забитий на 87-й хвилині.

Статистика особистих зустрічей

Чайки не програвали в основний час п'ять разів поспіль, причому на цьому відрізку виграли чотири рази. Але у травні нарешті перемогли червоні дияволи, оформивши на виїзді 2:0.

Прогноз

Букмекерська контора GGBET надає невелику перевагу господарям. Але поки що варто брати нейтральний варіант з тоталом більше 3.0 голів (коефіцієнт – 1.87).

Прогноз Sport.ua
Брайтон
24 серпня 2024 -
14:30
Манчестер Юнайтед
Тотал больше 3.0 1.87 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sres2016
У передсезонці Брайтон виграв усі свої ігри, в першому турі АПЛ знищив Евертон, тобто сьогодні є всі підстави очікувати від них голів. А я подивлюсь, чи додав надійності захисту МЮ їх новачок Мазрауї. У надрезультативну гру нападу МЮ не віриться і можна взяти МЮ ІТМ1,5, але оберу більш адреналінове ОЗ+ТМ4,5 . Кф 2,15.