Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 23 серпня 2024, 23:11
85
0

Севілья – Вільярреал. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий матч – 23 серпня о 22:30

| Оновлено 23 серпня 2024, 23:11
85
0
Севілья – Вільярреал. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

23 серпня на Рамон Санчес Пісхуан пройде матч 2-го туру Прімери Іспанії, в якому Севілья зустрінеться з Вільярреалом. Поєдинок розпочнеться о 22:30 за київським часом.

Севілья

Команда Севілья зуміла врятувати позаминулого сезону, провернувши свій фірмовий фокус – виграла Лігу Європи, вкотре. Але у грудні 2023 року Біла Андалусія безславно закінчила на 4-му місці групу Ліги чемпіонів, попрощавшись із міжнародною ареною – як виявилось, досить надовго. Адже зрештою в Прімері, змінюючи тренерів, клуб відкотився аж на 14-те місце. З цієї ями нервіонці спробує витягнути Гарсія Пім'єнта, який піднімав і утримував у Прімері Лас-Пальмас. За іронією, його офіційний дебют припав саме на гру проти колишніх підопічних у стартовому турі. Там Севілья, вже без Ен-Несірі та низки інших звичних футболістів, двічі вела в рахунку, але в результаті обмежився нічиєю 2:2.

Вільярреал

Клуб Вільярреал теж просів у минулій темпораді. Причому він якраз у сезоні 2022/23, незважаючи на відхід Емері, додавав і піднявся на 5-nt місце. Але рік тому проблеми почалися одразу, і тренерські рокіровки мало що давало. У результаті наприкінці осені у проект повернувся колись успішний тут Марселіно. Але і з ним не вдалося піднятися в зону єврокубків – не вистачило 4–5 очок, щоб витіснити з 7-го місця Бетіс. Зараз команда спробує знову, але при цьому було продано і ударного нападника Серлота, і оплоту оборони Куенка, і основного воротаря Йоргенсена. Усім їм знайшлася заміна, і особливо буде цікаво подивитися на Ніколя Пепе, що відносно нещодавно вважався вкрай перспективним, але минулого сезону не блищав навіть у Туреччині. Починаючи новий чемпіонат з Атлетіко, вдалося дати бій вдома гранду, в результаті вже до перерви оформивши підсумкові 2:2.

Статистика особистих зустрічей

Тричі у 5 останніх очних матчах фіксувалася нічия. Ще раз вигравали клуби у себе вдома.

Прогноз

Букмекерська контора GGBET в Севілью вірить трохи більше. Але загалом можна й тут чекати досить видовищного протистояння – ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,82).

Прогноз Sport.ua
Севілья
23 серпня 2024 -
22:30
Вільярреал
Тотал більше 2.5 1.82 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.