Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 23 серпня 2024, 23:12
93
0

Боруссія М – Байєр. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Німеччини

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий матч – 23 серпня о 21:30

| Оновлено 23 серпня 2024, 23:12
93
0
Боруссія М – Байєр. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine. Байєр

23 серпня на Боруссія-Парк відбудеться матч 1-го туру Бундесліги чемпіонату Німеччини, в якому Боруссія Менхенгладбах зустрінеться з Байєром. Поєдинок розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Боруссія Менхенгладбах

Команда Боруссія М за Марко Розе зовсім нещодавно грала у плей-оф Ліги чемпіонів. І жоден наступник цього фахівця до ладу нічого не показав. Навпаки, коні поступово відкочувалися все нижче. І ця неприємна тенденція залишилася такою ж і минулого сезону, за Сеоане. У результаті амбітний клуб і зовсім фінішував на 14-му місці – більше того, Бохум, що вилетів, відстав лише на одне очко. Тим не менш, Херардо зберіг свою посаду. Та й склад мало помінявся, хоча Кевін Штегер, досвідчений лідер Бохума (7 голів і 9 передач у минулій Бундеслізі, і це півзахисник), що прийшов вільним агентом, теж повинен прийти до двору. Контрольні зустрічі були успішними, але варто сприймати їх із серйозним застереженням, там не результат на чолі кута. У кубку з Ерцгебіргу натомість виграли досить впевнено, 3:1.

Байєр

Клуб Байєр теж переживав різні часи, але як вдало зробили ставку на Хабі Алонсо – до речі, саме після звільнення Сеоане. Спочатку іспанцеві довелося витратити час на те, щоб освоїтися у незвичній для екс-півзахисника ролі головного тренера. Але в 2023/24 аспіринові були чудові. Вони не програвали ні в Бундеслізі, ні у кубку країни – золотий дубль. У тому числі й перша за всю історію Леверкузена срібна салатниця. Хоча була й ложка дьогтю у вигляді розгромної поразки у фіналі Ліги Європи від Аталанти. Примітно, що влітку залишився молодий наставник, незважаючи на інтерес з боку Ліверпуля та Баварії. Та й кістяк утримали, навпаки, зміцнили його покупками Тер'є та Алейша Гарсії. Мартен відзначив дебют у Суперкубку вилученням у першому таймі, але все одно його нова команда примудрилася зрівняти рахунок 2:2 на 88-й хвилині і обіграла Штутгарт у серії пенальті.

Статистика особистих зустрічей

Боруссія не може виграти із 2019 року. Але при цьому двічі у трьох попередніх очних поєдинках оформляли з фармацевтами внічию.

Прогноз

Букмекерська контори GGBET чекає на перемогу гостей. Але з огляду на те, як видовищно клуби зіграли тиждень тому, ставимо на тотал більше 3.0 голів (коефіцієнт – 1.75).

Прогноз Sport.ua
Боруссія М
23 серпня 2024 -
21:30
Баєр
Тотал більше 3.0 1.75 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тренер Челсі: «Неможливо працювати, коли на тренуванні 45 гравців»
Футбол | 23 серпня 2024, 17:12 6
Тренер Челсі: «Неможливо працювати, коли на тренуванні 45 гравців»

Мареска чекає, що клуб почне продавати гравців

Найбільш багатообіцяючі молоді футболісти кожної з команд УПЛ
Футбол | 23 серпня 2024, 12:37 31
Найбільш багатообіцяючі молоді футболісти кожної з команд УПЛ

З'ясовуємо, до кого в сезоні українського чемпіонату, що стартував, варто придивитися в першу чергу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.