Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 24 серпня 2024, 00:18
63
0

ПСЖ – Монпельє. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий матч – 23 серпня о 21:45

| Оновлено 24 серпня 2024, 00:18
63
0
ПСЖ – Монпельє. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine. ПСЖ

23 серпня на Парк де Пренс пройде матч 2-го туру Ліги 1 Франції, в якому ПСЖ зустрінеться з Монпельє. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

ПСЖ

Команда ПСЖ зараз, по суті, лише розминається, чекаючи на справжні матчі, у Лізі чемпіонів нового формату. Все ж таки на внутрішній арені у парижан просто немає серйозної конкуренції. Так було останніми роками, зокрема й навесні. Так, потім проект мав серйозну втрату, і спортивну, і репутаційну: у мадридський Реал перебрався Кіліан Мбаппе, безумовно, головна зірка. До речі, поки що йому пряму заміну не купили, хоча є низка досить гучних трансферів: за 60 мільйонів викупили у Бенфіки юного таланту, Жоау Мендеша, на 20 менше коштував захисник Айнтрахта Пачо, не пошкодували й двох десятків мільйонів на Сафонова, хоча навряд чи хтось вірить, що він стане №1, а не Доннарумма. З Гавром у першому турі проблем не виникло жодних у принципі: ПСЖ суперника розгромив із рахунком 4:1.

Монпельє

Клуб теж був чемпіоном Франції, щоправда, лише одного разу, 2012 року, коли ера Ліона була вже позаду, а ПСЖ ще не отримав катарських фінансових інвестицій. Втім, зараз паладини відкотилися до досить посередніх середняків. Незважаючи на всі зусилля досвідченого наставника Тер-Закаряна, його підопічні закінчили в минулому чемпіонаті Франції на скромній 12-й позиції. І навряд чи вдасться додати, адже цього літа серйозного посилення складу не було – фінансові можливості – не ті, що у столиці. Не дивно, що влітку було багато поразок, що неприємно навіть за товариського формату. Монпельє, починаючи новий чемпіонат вдома зі Страсбгуром, пропустив першими вже після перерви, але встигли зрівняти рахунок і матч закінчивши 1:1.

Статистика особистих зустрічей

Парижани виграли всі 6 попередніх поєдинків, у тому числі минулого сезону розгромили паладинів 3:0 та 6:2.

Прогноз

Букмекерська контора GGBET вважають, і досить обґрунтовано, що чемпіон виграє, причому із запасом. Але підопічні Луїса Енріке та супернику дають провести гол престижу – варто придивитися до варіанта обидва заб'ють (коефіцієнт – 1,63).

Прогноз Sport.ua
ПСЖ
23 серпня 2024 -
21:45
Монпельє
Обидві команди заб'ють Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.