Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
89
0

ЛУПАШКО: «Поки ми проходимо етап навчання усього нашого складу»

Головний тренер «Карпат» прокоментував кубковий матч проти «Чорноморця»

ЛУПАШКО: «Поки ми проходимо етап навчання усього нашого складу»
ФК Карпати. Владислав Лупашко

Головний тренер «Карпат» Владислав Лупашко прокоментував кубковий матч проти «Чорноморця»:

– Ми зробили ротацію, порівняно з попереднім матчем. Намагалися дати хлопцям можливість відчути гру, зокрема, дали Жану Педрозу зіграти. Я вважаю, що це його дебют. У попередньому матчі ми дали йому хвилину, щоб він відчув вболівальників. Сьогодні вже дали йому цілий тайм. Ми задоволені, оскільки знайшли для всіх гравців можливість для ігрового часу, який допоможе їм зрозуміти гру.

– Очеретько наприкінці поєдинку тримався за задню поверхню стегна. Як його самопочуття?

– Я думаю, що там все добре. Він молодий хлопець, має бігати всі 90 хвилин та після цього ще пробігти крос. Все добре. Він давно не грав і зараз має бажання грати у кожному матчі, але ми розуміємо, що у нас багато таких гравців. Тому хотіли дати можливість усім зіграти. Проте мали обмежений ресурс, адже ми не розраховували, що Клименко отримає пошкодження і потрібно буде робити вимушену заміну. З Очеретьком все добре.

– Чи допомогла вам ротація у сьогоднішньому матчі знайти відповіді на певні запитання щодо гравців?

– Ми розуміємо, хто на що здатний. Питання в тому, чи розуміють вони вимоги тренерського штабу. Поки ми проходимо етап навчання усього нашого складу. Ті гравці, які більше грали на початку сезону, також не досягли сприйняття повної картини нашого бачення. Ми дали усім сьогодні можливість не для того, щоб оцінити гравців, а для того, щоб вони усі були в тонусі. Хотіли дати трохи більше часу Стеніо. Він починав з трьох хвилин ігрового часу, потім було 30 хвилин, а сьогодні вже 90. Іноземці часто бувають фізично не готові, тому ми хочемо це підтягнути через матчі.

– Для фанатів Кубок України – це сакральний турнір. Наскільки сильно ви наголошували на тому, що цей турнір є не менш важливим, ніж УПЛ?

– Ми обговорювали, що для фанатів це дуже важливо. Результат міг бути різним, проте віддаватися, домінувати, намагатися вигравати, створювати моменти – ми повинні це робити завжди. Я вважаю, що сьогодні ми зробили фанів щасливими і це найголовніше. У наш час клуби, гравці, тренери повинні грати для вболівальників. Коли ти приходиш на стадіон – ти маєш отримувати емоції. А коли ти приходиш і засинаєш під час футболу, то він нікому не потрібен. Тому коли гравці налаштовані на атаку, то гра стає набагато цікавішою та привертатиме увагу. Я вважаю, що все більше вболівальників захоче приходити на стадіон. Зараз діти з батьками йдуть додому і вони всі щасливі. Це завдання футбольної команди, тренера та кожного футболіста.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВЕРНИДУБ: «Сподобалося: хлопці грали у футбол, а не сиділи у захисті»
Футбол | 23 серпня 2024, 00:45 0
ВЕРНИДУБ: «Сподобалося: хлопці грали у футбол, а не сиділи у захисті»

Головний тренер «Кривбасу» прокоментував поразку від «Бетіса» у Q4 ЛК

Ярмоленко звернувся до фанатів після поразки від Зальцбурга у матчі Q4 ЛЧ
Футбол | 22 серпня 2024, 09:44 17
Ярмоленко звернувся до фанатів після поразки від Зальцбурга у матчі Q4 ЛЧ

Кияни програли у першому матчі 0:2

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.