Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
|
494
1

Юрій МАКСИМОВ: «Кривбас може спіймати Бетіс на контратаках»

Колишній наставник «Кривбаса» оцінив шанси команди у поєдинку проти «Бетіса»

Юрій МАКСИМОВ: «Кривбас може спіймати Бетіс на контратаках»
ФК Ворскла. Юрій Максимов

Юрій Максимов вважає, що у поєдинку проти «Бетіса» команді Юрія Вернидуба в якійсь мірі може бути легше, ніж у матчах із «Вікторією» в кваліфікації Ліги Європи.

«Бетіс – хороша команда, яка щороку бере участь у єврокубках. Це Ла Ліга, що говорити. У них великий стадіон, завжди багато вболівальників. А «Кривбас», можна сказати, буде двічі грати на виїзді.

Також «Бетіс» більш технічна команда і за класом вища, ніж «Кривбас». Криворізька команда тільки будується. Тим більше, час зараз важкий, триває війна. Слава Богу, що футбол у нас взагалі є.

Буде важко, але я бажаю «Кривбасу» тільки перемоги, щоб клуб підтримував Україну, і ми не опускалися ще нижче в таблиці коефіцієнтів УЄФА. Хочеться, щоб у Європі грало більше наших команд».

Чи може «Кривбас» перемогти? У футболі може бути все, що завгодно, тим він і прекрасний. Проти «Бетіса» в якомусь плані може бути навіть легше, ніж проти «Вікторії». Іспанці грають у технічний футбол із контролем м'яча, який подобається вболівальникам. Вони самі грають і дають грати супернику. «Кривбас» може спіймати «Бетіс» на контратаках. У криворізькій команді є кому втекти, той же Кожушко може», – сказав Юрій Максимов.

Поєдинок плей-оф раунду Ліги конференцій «Кривбас» – «Бетіс» відбудеться у четвер, 22 серпня, в Кошице. Зустріч розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.