Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 22 серпня 2024, 16:26
146
1

Фіорентина – Академія Пушкаша. Прогноз та анонс на матч Ліги конференцій

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий матч – 22 серпня о 21:00

| Оновлено 22 серпня 2024, 16:26
146
1
Фіорентина – Академія Пушкаша. Прогноз та анонс на матч Ліги конференцій
Getty Images/Global Images Ukraine. ФК Фіорентіна

22 серпня на стадіоні Артеміо Франкі у Флоренції пройде перший матч фіналу кваліфікації Ліги конференцій, у якому Фіорентина зустрінеться з Академією Пушкаша. Поєдинок розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Фіорентина

Команда Фіорентіна попередні три сезони відіграла під керівництвом Вінченцо Італьяно. Вийшло вкрай суперечливо: з одного боку – італійський клуб двічі дойшов до фіналу Ліги конференцій, з іншого – програв і в 2023 Вест Хему, і навесні 2024 Олімпіакосу. Крім того, поступився і у фіналі Кубка Італії 2022/23. А в Серії А фіалки посідали 8-ме місце.

Тепер у Флоренції замість Вінценцо працює Рафаеле Палладіно, який втримав двічі у Серії A новачка – Монцу. Саме під його керівництвом у складі фіалок відновить кар'єру воротар Давид Де Хеа після річної паузи. Також підписано Мойзе Кін, Марін Понгранчіч та Амір Річардсон, а в серпні орендований Альберг Гудмундссон. При цьому Ніколас Гонсалес сидить на валізах, але поки що не пішов з клубу. Новий варіант фіолетових спробував себе, стартувавши у новому чемпіонаті на виїзді у грі з Пармою. Пропустивши першою, Фіорентіна закінчила матч унічию (1:1).

Академія Пушкаша

Клуб Академія Пушкаша останнім часом став одним із найсильніших у країні, хоча не вдається поки що нав'язати конкуренцію місцевому флагману – Ференцварошу. Піком був сезон 2021/22 з виходом на друге місце. До цього, і вже двічі поспіль після цього, була третя позиція. Якої вистачило для того, щоб знову здобути путівку до єврокубків. Угорська команда вдало стартувала у національному чемпіонаті – 4 перемоги у стартових турах.

Академія Пушкаша пропустила 2-й раунд кваліфікації через банкрутство суперника – Дніпра-1. А потім не без проблем упоралася з клубом Арарат-Вірменія. Після мінімальної перемоги Академії на виїзді (1:0) команди поперемінно вели в рахунку в грі у відповідь. І лише гол українця Артема Фаворова на 4 компенсованій хвилині закінчив матч бойової нічиєю (3:3), що дозволило Академії Пушкаша вийти в наступний раунд.

Статистика особистих зустрічей

Угорська команда вперше приїжджає до Флоренції.

Прогноз

Букмекерська контора GGBet не вірить, що угорський клуб зачепиться навіть за нічию. Італійська команда досвідчена і хоче якнайшвидше здобути першу звитягу в новому сезоні – ставимо на її перемогу з форою –1.5 м'яча (коефіцієнт – 1.73).

Прогноз Sport.ua
Фіорентина
22 серпня 2024 -
21:00
Пушкаш Академія
Перемога Фіорентіни з форою –1.5 м'ячі 1.73 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шапаренко розповів, що трапилося з Динамо у грі із Зальцбургом
Футбол | 22 серпня 2024, 02:01 3
Шапаренко розповів, що трапилося з Динамо у грі із Зальцбургом

Гравець – про першу гру раунду плей-оф відбору Ліги чемпіонів

ЛНЗ втратив форварда-легіонера на три місяці
Футбол | 22 серпня 2024, 17:39 0
ЛНЗ втратив форварда-легіонера на три місяці

Марк Ассінор перенесе операцію на коліні

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.