Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 21 серпня 2024, 13:21
458
1

ЄЗЕРСЬКИЙ: «Багато залежатиме від фізичних кондицій Динамо і Зальцбурга»

Колишній захисник киян вважає, що суперники в одному тонусі

| Оновлено 21 серпня 2024, 13:21
458
1
ЄЗЕРСЬКИЙ: «Багато залежатиме від фізичних кондицій Динамо і Зальцбурга»
ФК Динамо Київ

Колишній захисник збірної України та «Динамо» Володимир Єзерський ексклюзивно для Sport.ua розповів, кому віддає перевагу в сьогоднішньому першому поєдинку плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів з футболу між київським «Динамо» та австрійським «Зальцбургом», який пройде в польському Любліні:

- Суперники перебувають в приблизно однаковому ігровому тонусі: кияни більше зіграли в єврокубках, а «містяни» – в своїй Бундеслізі. Десь рівновага й в психологічному стані: динамівці на попередньому етапі Ліги чемпіонів вибили «Глазго Рейнджерс» з Шотландії, а австрійський клуб – нідерландський «Твенте», обидві команди без втрат виступають на внутрішній арені.

Ось чому на перший план виходять фізична підготовка опонентів й тактичні налаштування. І в плані «фізики» деякі побоювання є. Все ж, динамівці останнім часом багато часу витрачають на переїзди й за такого ритму з відновленням можуть виникати труднощі. Не виключено, що саме з цієї причини динамівцям не вдавалося проводити календарні матчі з «Вересом» та «Карпатами», як кажуть, на одному подиху. Все ж, сезон тільки набирає розгін й будемо сподіватися, що з кожним днем кияни будуть ставати міцнішими.

Що ж до тактики, то опоненти використовують різні схеми й тому тим цікавішим буде сьогоднішнє протистояння. Побачимо, які тренерські напрацювання виявляться ефективнішими. В Любліні я вище оцінюю шанси номінальних господарів», – сказав Єзерський.

Раніше колишній нападник киян Олександр Косирін оцінив шанси «Динамо» на першу гру з «Зальцбургом».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ViAn
Такі оці вже історії про транспорт. Зрозуміло, що краще за все грати в 1 місці і все. Всі б клуби так хотіли. Але дорога є у всіх. Відстань від Львова до Любліна біля 200 км. Якщо ж летіти, то треба доїхати до аеропорта. В Києві, якби працювали аеропорти, до аеропорта точно годину їхати. Там треба бути за 2 години до посадки. Реєстрація, проходження митного контролю. Сам переліт. Потім отримання багажа, проходження місцевої митниці. Потім дорога з аеропорта. І РБ із Зальцбурга до Любліна їхав точно довше, ніж Динамо з Львова до Любліна. Але розмов від всіх...