Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 21 серпня 2024, 13:09
284
0

Мальме – Спарта. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Команди поборються за вихід в основний етап змагання

| Оновлено 21 серпня 2024, 13:09
284
0
Мальме – Спарта. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

21 серпня на «Еледа» відбудеться перший матч фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів, у якому «Мальме» зустрінеться зі «Спартою» (Прага). Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

«Мальме»

Команда вважається, може, і не найбільшим грандом своєї країни. Але періодично добирається до чемпіонського звання, підтверджуючи свої амбіції і радуючи вболівальників – саме так сталося і в минулому розіграші. Але хочеться підтвердити свої успіхи на внутрішній арені довгоочікуваним проривом у Лізі чемпіонів. Першого супротивника по кваліфікації клуб пройшов без особливих проблем. Але в минулому раунді вже чекав явно потужніший і досвідченіший опонент – ПАОК. У Швеції скандинави двічі виходили вперед – Нанасі спочатку асистував Янссону, а потім забив сам, але Тайсон і Баба відповідали власними голами, у підсумку звівши до 2:2. Усе вирішилося в Салоніках. Там знову була видовищна нічия в основний час, і, перевівши суперечку в овертайм, скандинави виграли його, забивши вирішальний м'яч і оформивши підсумкові 4:3.

«Спарта» (Прага)

Клуб вважається одним із головних грандів футболу у своїй країні – в історичному плані. Але в останні роки мало що виходило, гранда конкуренти відтіснили на другі ролі. І тільки зараз вдалося відвоювати собі чемпіонський титул. І заодно команда отримала право спробувати свої сили у кваліфікації головного єврокубка. Розім'явшись на явних аутсайдерах із «Шемрок Роверс» (2:0 в Ірландії, 4:2 удома), у минулому раунді відбору Ліги чемпіонів уже була дуель із досвідченим та амбітним колективом зі столиці сусідньої країни. У Празі в середині другого тайму Дава вивів гостей уперед, але Віктор Олатунджі встиг зрівняти рахунок. У Бухаресті Бірманчевич уже на 37-й хвилині оформив дубль і віддав передачу. Хоча після перерви Олару і Еджума і асистували один одному, але все-таки це дозволило румунам тільки програти мінімально.

Статистика особистих зустрічей

Десять років тому, у 2014-му, сторони вже грали у кваліфікації. І шведи пройшли далі за правилом виїзного голу: 2:4 у Чехії, 2:0 вдома. Потім команди встигли обмінятися перемогами в товариських матчах.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом першого поєдинку скандинавів. Але гості теж жваві зараз, варто ставити на нейтральні «тотал більше 2,5 голів» (коефіцієнт – 1,77).

Прогноз Sport.ua
Мальме
21 серпня 2024 -
22:00
Спарта Прага
Тотал більше 2.5 1.77 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Раніше було краще? У Лізі чемпіонів змінився гімн
Футбол | 21 серпня 2024, 08:00 7
ВІДЕО. Раніше було краще? У Лізі чемпіонів змінився гімн

Тепер перед матчами звучатиме інша версія всіма відомої пісні

Один з власників Динамо проголосував проти заборони російської церкви
Війна | 20 серпня 2024, 14:52 114
Один з власників Динамо проголосував проти заборони російської церкви

Григорій Суркіс потрапив у черговий скандал

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.