Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 21 серпня 2024, 06:22
9
0

ГУРСЬКИЙ: «Хочеться зіграти у Кубку з представниками УПЛ»

Миколаїв зі Львівської області успішно виступає у Кубку України

| Оновлено 21 серпня 2024, 06:22
9
0
ГУРСЬКИЙ: «Хочеться зіграти у Кубку з представниками УПЛ»
УАФ. Андрій Гурський

Аматори з Миколаєва, що на Львівщині, пробилися до третього попереднього етапу розіграшу Кубка України з футболу сезону 2024/25.

Один із лідерів ФК «Миколаїв» Андрій Гурський розповів, що допомогло «містянам» завдати поразки першоліговому «Металісту» (3:1):

«Якщо в першому раунді ми за грою взяли гору над «Агробізнесом», то звитяга над харків’янами далася важче. Гості в першому таймі були мобільнішими, частіше контролювали м’яч і заслужили на забитий гол.

У перерві в нашій роздягальні відбулася чоловіча розмова, головний тренер Віталій Шумський знайшов потрібні слова, і ми повірили, що ще не все втрачено. Допомогли в цей ключовий момент і вболівальники, які гнали нас уперед. Важливо було якомога швидше зрівняти рахунок. Нам це вдалося, а коли слобожани залишилися в меншості, то ми додали обертів, використовуючи всю ширину поля, і гості не витримали тиску, пропустивши двічі. «Миколаїв» здобув вольову перемогу 3:1 та продовжує писати історію в кубковому розіграші.

Кого б ми хотіли в суперники в третьому раунді? За «Миколаїв» грають три футболісти з досвідом виступів серед команд майстрів, решта – перспективна молодь. Для неї важливо переконатися, чого вона насправді варта, у матчі з представником УПЛ. Тому кортить, аби «Миколаїв» помірявся силами з елітною командою».

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.