Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футбол
| Оновлено 21 серпня 2024, 04:39
317
1

РОТАНЬ: Треба ставити питання, чому збірна на ОІ грала не найкращим складом

Спеціаліст розповів про виступ збірної України U-23 на Олімпіаді-2024

| Оновлено 21 серпня 2024, 04:39
317
1
РОТАНЬ: Треба ставити питання, чому збірна на ОІ грала не найкращим складом
Профутбол. Руслан Ротань

Український спеціаліст Руслан Ротань в інтерв'ю Володимиру Звєрову розповів про виступ збірної України U-23 на Олімпіаді-2024 у Франції:

«Ви всі знаєте, що сталося і що не вийшло. Я думаю, що треба ставити питання про те, чому збірна не їде найкращим складом. Я не хочу сказати, що футболісти, які грали на Олімпіаді, чимось слабше.

Але цю путівку здобула команда, що дійшла до півфіналу Євро-2023 U-21. І я вважаю, що потрібно було дати їм шанс показати себе на Олімпіаді, як це зробили ті ж іспанці. Єгипет дійшов до півфіналу ОІ, а ми були нічим не гірші. Нам потрібно в цей час думати про імідж країни.

Так, я не виконав завдання. Тренер завжди буде винен, і я це приймаю. Допомагали мені в цьому? Я не знаю. Якщо б нам одразу сказали, що не будуть відпускати гравців, то ми б усе зробили інакше.

Ми б ще у березні зробили той склад, який буде на Олімпіаді, ну плюс-мінус, і готувалися б. А ми на щось розраховували, думали, але цього не вийшло».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
В'ячеслав
Ну   так став питання.Кому ти їх будеш ставити?  УАФ Шевченко Реброву?Їх більше турбували кошти за вихід на Евро.Вони їх поділили. Чи ти нам будеш ставити питання?