Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 серпня 2024, 14:57
255
0

Олег МАЗУРЕНКО: «Було багато моментів коли у наш бік була несправедливість»

Спортивний директор «Оболоні» прокоментував суперечливий епізод у матчі проти «Ворскли»

| Оновлено 20 серпня 2024, 14:57
255
0
Олег МАЗУРЕНКО: «Було багато моментів коли у наш бік була несправедливість»
ФК Оболонь. Олег Мазуренко

Спортивний директор «Оболоні» Олег Мазуренко прокоментував суперечливий епізод у матчі проти «Ворскли»:

– Як ви прокоментуєте епізод, який стався на 61-й хвилині, коли Сергій Суханов забив чистий мʼяч, який скасували арбітри?

– Коментувати тут немає чого. Ми забили чистий, справедливий м’яч.

– На вашу думку, чи вплинув цей епізод на подальші події у матчі?

– Так, цей епізод дуже вплинув. Цей забитий м’яч додав би впевненості команді, рахунок би став нічийним – 1:1. Я переконаний у тому, що наша команда б почала грати агресивніше та змогла б виконати задачу на матч.

– Як вважаєте, чому саме арбітри ухвалили таке рішення? Адже уся футбольна спільнота не побачила порушень з боку Суханова у цьому епізоді…

– Мені важко відповісти, чому саме вони прийняли таке рішення. На матчі працювала система VAR, задача якої - допомогти арбітру в полі ухвалити правильне рішення. Якщо у арбітра є певні сумніви, то потрібно йди дивитися VAR. Чому цього не сталося, це загадка. Незрозуміло тоді, для чого на матчах працює VAR. Дуже шкода наших гравців, які виклалися на футбольному полі та награли на цей забитий м’яч. Наша команда однозначно заслуговувала на інший результат.

– Чи не здається вам, що подібні дії зі сторони арбітрів проти «Оболоні» стають систематичними, як протягом цього сезону, так і минулого?

– Не хочеться думати звісно про такі речі, але на превеликий жаль, така тенденція є. Було багато моментів, коли у наш бік була несправедливість. Хочеться вірити, що до нашого клубу немає упередженості. Клуб «Оболонь» Київ заслуговує на те, щоб його поважали. Ми бачимо щодня, як наші гравці працюють на тренуваннях та у матчах, вони викладаються на усі 100%. Тому дуже шкода, коли помилки арбітрів призводять до такого негативного результату.

– Кожна така помилка зі сторони суддів у підсумку впливає на турнірне становище та розташування команди у турнірній таблиці…

– Так, кожна помилка має великий психологічний вплив. В УПЛ зібрані сильні команди, тут немає простих поєдинків, тому кожен зароблений заліковий бал відіграє вкрай важливу роль у формуванні турнірного становища.

– Як клуб відреагував на несправедливе скасування забитого м’яча Суханова?

– Ми вже надіслали лист до Комітету арбітрів УАФ та чекаємо на пояснення епізоду, що стався на 61-й хвилині матчу Ворскла – Оболонь.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.