Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 20 серпня 2024, 03:34
155
0

Мотта оцінив перемогу Юве в дебютній грі на чолі туринців

«Стара синьйора» розгомила »Комо»

| Оновлено 20 серпня 2024, 03:34
155
0
Мотта оцінив перемогу Юве в дебютній грі на чолі туринців
Getty Images/Global Images Ukraine. Тіаго Мотта

Головний тренер «Ювентуса» Тіаго Мотта, дебютувавши в команді на офіційному рівні, поділився емоціями від перемоги підопічних над «Комо» (3:0) у 1-му турі Серії А.

«У мене було гарне передчуття з приводу Мбангула, але я чекаю великих звершень від усіх, не тільки від нього. Він сьогодні зіграв тому, що заслужив це своєю роботою. Я радий за нього, і ми показали хороший командний футбол.

«Комо» провів прекрасний сезон у Серії Б і приїхав із величезним ентузіазмом. Ми поставилися до нього з такою ж повагою, як і завжди. Коли потрібно було захищатися, ми це робили, а коли м'яч був у нас, ми мали в своєму розпорядженні велику кількість майстрів, які приймали розумні рішення.

Душан Влахович провів чудовий матч – як із м'ячем, так і без нього. Він важливий для нас. Кенан Йилдиз діяв на тих позиціях, з яких нам потрібно було вичавити максимум, у нього є необхідні для цього характеристики. І його дії створювали вільні зони для Мбангула, який міг залишатися на фланзі й постачати м'ячем нападників», – зазначив Мотта.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.