Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
515
1

ШАНДРУК: «Як плануємо виправляти ситуацію? Якщо підкажете – буду радий»

В.о. головного тренера Вереса прокоментував поразку від Кривбаса (0:2)

ШАНДРУК: «Як плануємо виправляти ситуацію? Якщо підкажете – буду радий»
ФК Верес. Олег Шандрук

18 серпня відбувся матч 3-го туру УПЛ 2024/25 між командами Верес та Кривбас. Гра завершилася перемогою гостей із рахунком 2:0.

Після завершення зустрічі виконувач обов'язків головного тренера рівненського клубу Олег Шандрук провів прес-конференцію:

- Два епізоди в першому таймі: вилучення Максима Сміяна і пропущений гол. Як оцінюєте ці епізоди? Наскільки вони вплинули на гру команди в подальшому?

- Кожен епізод впливає на гру. Звичайно, такі негативні моменти, як пропущений гол і одразу вилучення... Але це наша провина. Це грубі помилки. Потрібно ще дивитися знову ж таки відео, щоб дати більш коректний аналіз цих епізодів.

- В перерві ви замін не робили. Як намагалися перебудувати гру, зважаючи на те, що грали вдесятьох?

- Перебудувалися в 4-4-1, попросили Гайдучика, щоб він закривав позицію Шарая. Шарай сів на позицію крайнього захисника. У нас не було можливості одразу робити заміну, ми не хотіли втрачати її і в принципі справлялися за підсумками першого тайму. Тому такий план був на другий тайм: десь потерпіти ще в меншості і перебудуватися в 4-3-2. В принципі ми це і зробили, більше того було й вилучення у суперника. Але, на жаль, ми не були ефективними в фінальній третині поля. Для того, щоб відіграватися, потрібно створювати моменти. Але ми сьогодні в атаці зіграли достатньо слабо.

- Олег Миколайович, старт сезону, можна сказати, не дуже вдалий. Як плануєте виправляти ситуацію?

- Дуже просто. З завтрашнього дня потрібно продовжувати працювати і налаштовуватись на наступну гру. Єдина формула. Якщо ви мені підкажете як ще - я буду дуже радий. Потрібно працювати. Сумлінно працювати. Отже поки ми не допрацьовуємо. У нас є проблеми, які потрібно вирішувати разом, разом з гравцями. Що ми і почнемо робити з завтрашнього дня.

- Зараз команда працюватиме в режимі матчу через три дні. Буде кубкова гра, потім виїзд в Ковалівку. Чи буде ротація на кубкову гру? Як взагалі будете підходити до цього кубкового поєдинку?

- Для нас кожен матч важливий. Кубковий з «Металістом 1925» також. Це є нормальний графік. Три на четвертий день. Тому я не бачу в цьому проблеми. А щодо ротацій: будемо дивитися по тренувальному процесу, по стану гравців. Чи потрібно буде якісь зміни робити.

- Як справи у Морозка і Шевченка?

- Краще, але поки вони не готові нам допомогти. Ще не тренуються.

- Сьогодні дебютував Куція, Луан провів свій другий матч. Які враження від гри цих хлопців?

- Однозначно їм ще потрібен час. Куція трохи довше з нами, але він все одно не проходив з нами збори. Плюс звикає до нашої моделі гри. Луан, тим більше, він ще не готовий, але ми мусимо давати час, щоб він втягувався. На жаль, у нас немає багато часу на підготовку. Тому через тренувальний процес, через ігри ми даємо можливість набрати форму.

- Після червоної картки у «Кривбасу» відчувалось піднесення у «Вересу». Крім реалізації, чого ще не вистачило, щоб зрівняти рахунок?

- Не скажу, що було багато моментів. Для того, щоб реалізовувати моменти, їх потрібно створювати. Сьогодні їх було буквально один-два. Ми маємо більше створювати, бути більш агресивними. Ясно, що сьогодні вилучення вплинуло і на фізичний стан команди. За такої спеки ми відбігали у меншості, тому маємо більше затраченої енергії, сил. Хоча, я розумію, і «Кривбас» приїхав з далекої дороги. Але сьогодні футболу, як такого цікавого для вболівальників, не вийшло.

Видео голов и обзор матча

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mykola_nik
Скільки гравців рівня вищої ліги було придбано за останні пять років? Одного Степанюка вернули... Як музикантів не сади... Тут і підказувати не треба - нема грошей нема...