Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 серпня 2024, 20:02
2604
3

Вилучення додали інтриги. Кривбас переграв Верес у Рівному

Обидві команди завершали гру вдесятьох

| Оновлено 18 серпня 2024, 20:02
2604
3
Вилучення додали інтриги. Кривбас переграв Верес у Рівному

У складі «Вереса» Олег Шандрук порівняно з минулим туром зробив ротації у стартовому складі своїх підопічних. Замість Кльоца, Мельника та Мрвальєвича у гру вступили Сміян, Кучеров та Гайдучик. Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб після великої поразки від «Карпат» теж зробив перестановки. Замість Бандейри, Твердохліба, Хомченовського та Кожушка на поле стадіону «Авангард» вийшли Дібанго, Аду, Соса та Понєдєльнік.

Суперники розпочали у невисокому темпі, а перший же небезпечний момент матчу завершився взяттям воріт. Кожухар парирував удар Соси і Аду першим встиг на добивання м’яча у незахищені ворота. Гості продовжували більше контролювати м’яч, а в середині тайму отримали ще й чисельну перевагу. Після двох жовтих карток залишив поле Сміян, який вперше в УПЛ був вилучений з поля (у 17-й грі). Для арбітра Балакіна це була 30-та червона картка в українських чемпіонатах.

Господарі поля намагалися змінити хід поєдинку і таку нагоду мав Вовченко, але пробив головою поруч з рамкою воріт. Забракло влучності і ударам Гайдучика та Степанюка, які влучали у гравців. У свою чергу, «Кривбас» не грав на збереження рахунку і під кінець тайму міг забити ще один гол, але Дібанго пробив поруч зі штангою.

На початку другого тайму тайму склади команд знову зрівнялися. Романчук грубо зіграв проти Дахновського і також був вилучений з поля. Для Романчука після майже трирічної перерви це була вже друга червона картка в УПЛ. Згодом після цієї події «Верес» міг зрівняти рахунок, але Кліщук зумів парирувати удар досвідченого Степанюка.

У складі гостей відбулося декілька замін і в УПЛ дебютував Бакарі Конате, який став першим легіонером «Кривбаса» з Малі. Криворіжці тим часом продовжували шукати шляхи взяття воріт суперників. Мав нагоду відзначитися Хомченовський, але пробив поруч зі штангою.

І все ж зусилля підопічних Юрія Вернидуба привели до ще одного голу. Шарай порушив правила проти Кузика і арбітр вказав на «позначку». Стецьков вперше в УПЛ виконував пенальті (у 104-й грі) і свого шансу не втратив. Для «Кривбаса» це був ювілейний, 90-й, реалізований пенальті в чемпіонатах (після 113-го удару). Це був також 5-й з 5-ти реалізований пенальті у ворота Кожухара.

В підсумку програшна серія «Вереса» в матчах з «Кривбасом» триває в УПЛ чотири гри. Криворіжці перервали свій програшний гостьовий серіал, який тривав три матчі. Безвиграшна ж домашня серія «Вереса» в чемпіонаті триває 4 гри: по дві нічиї та поразки.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Наші оцінки:

«Верес» (заміни): Гакман – 6,0, Куція – 6,0, Луан – 6,0, Мрвальєвич – 6,0, Кльоц – б/о.

«Кривбас» (заміни): Хомченовський – 6,0, Конате – 6,0, Драмбаєв – 6,0, Кожушко – 6,0, Бандейра – б/о.

Українська Прем'єр-ліга. 3-й тур.

«Верес» – «Кривбас» - 0:2

Голи: Прінс, 12, Стецьков, 81 (пен.)

Попередження: Сміян, 11, Гончаренко, 44 – Луньов, 24

Вилучення: Сміян, 28 (друге попередження) – Романчук, 51 (грубий фол)

«Верес»: Кожухар – Сміян, Вовченко, Гончаренко, Протасевич (Гакман, 62) – Дахновський (Куція, 62), Яго, Кучеров (Кльоц, 75), Шарай – Степанюк (Луан, 62) – Гайдучик (Мрвальєвич, 71).

«Кривбас»: Кліщук – Дібанго (Драмбаєв, 56), Стецьков, Романчук, Понєдєльнік – Вакулко (Бандейра,87), Бізімана (Конате, 56) – Соса, Луньов (Хомченовський, 46), Д. Кузик – Прінс (Кожушко, 64).

Арбітр: Микола Балакін (Київська обл.).

Стадіон: «Авангард» (Рівне).

Удари (у площину): 5 (1) – 8 (5)
Кутові: 2 – 1
Офсайди: 1 – 3.

ВЕРЕС - КРИВБАС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 33°C

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Тим Сергей
торба бетису)
Node
Надеюсь Кривбасс берег силы для игры в ЛК. 
Burevestnik
верес грав на рідному стадіоні, гарна підтримка глядачів, 
але грали х...во, бездарі.     ганьба !!!