Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 серпня 2024, 23:53
301
3

ПУШИЧ: Суперник створив, по факту, один момент, який прийшов після помилок

Головний тренер Шахтаря прокоментував перемогу над Лівим Берегом (1:0)

| Оновлено 18 серпня 2024, 23:53
301
3
ПУШИЧ: Суперник створив, по факту, один момент, який прийшов після помилок
ФК Шахтар. Маріно Пушич

18 серпня відбувся матч 3-го туру УПЛ 2024/25 між командами Лівий Берег та Шахтар Донецьк.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі LIVE в Telegram Sport.ua

Поєдинок пройшов на однойменній арені господарів. Гра завершилися мінімальною перемогою гірників з рахунком 1:0.

Після завершення зустрічі головний тренер Шахтаря Маріно Пушич провів прес-конференцію, на якій прокоментував перемогу своїх підопічних:

– Звісно, головною метою у футболі залишаються перемоги та здобуття трьох очок, і сьогодні нам вдалося цієї мети досягти. Гра проходила за доволі складним сценарієм, особливо на початку – у першій половині. І, звичайно, ми очікували, що наш опонент буде доволі складним і непоступливим, що ви могли побачити на полі. Проте я максимально задоволений тим, як моя команда відпрацювала. Особливо задоволений тим, як ми зіграли в другому таймі, як ми змогли корегувати деякі неточності. Ще раз відзначу, що гра проходила за дещо складним сценарієм, однак попри це все ми змогли створити вдосталь моментів, особливо в другій половині зустрічі, і вважаю, що ми могли забити більше, ніж один гол. Суперник створив, по факту, один момент, який прийшов після наших індивідуальних помилок. Тим не менш, хочу похвалити свою команду за старання, за продемонстрований рівень. Продовжуємо працювати та готуватися до наступних поєдинків.

– Передусім вітаю вас із днем народження. А запитання таке: ви сказали, що в першому таймі суперник був непоступливим, а що саме не виходило до перерви?


– Дякую за привітання! Я схильний вважати, що в першому таймі ми дещо повільно працювали з м’ячем і в цілому повільно здійснювали всі атакувальні дії. Нам вдалося виправити це в другій половині зустрічі, та, як ви могли помітити, згодом це переросло в значно більшу кількість моментів. Узагалі в такій грі достатньо реалізувати один момент, і тоді, як ви знаєте, суперник може розкриватися, а в нас з’являється значно більше вільного простору. Звичайно, сьогодні було складно грати через стилістику нашого опонента – через їхній низький блок та щільне знаходження гравців на полі. Це теж дещо сковувало наш звичний стиль гри. Як я наголосив раніше, у першому таймі нам бракувало швидкості та реакції на події, що відбувалися на полі, однак я щиро радію, що моя команда зуміла виправити це становище вже в другому таймі. Ще раз відзначу, що по перерві ми значно покращили наш стиль, особливо в пошуку вільного простору та в більшій розкутості гри. Як я завжди кажу своїй команді: труднощі кують переможців. Це означає, що кожного разу, коли стикаємося з якимись непростими ситуаціями, ми буквально загартовуємося. І сьогодні ми мали чергову чудову нагоду вирости та загартуватися – і як команда, і кожен особисто як професіонал. Тому я хочу щиро похвалити свою команду за ту віддачу й за той рівень гри та особисте покращення, які вони продемонстрували.

– Чи можна назвати найкращим подарунком до дня народження перемогу?

– Так, звісно, можу сказати, що це найкращий подарунок для мене. Я дуже радію цій перемозі і радію, що команда показала характер, билася на полі та виграла. Насолоджуватимуся цим подарунком.

Відеоогляд матчу Лівий Берег – Шахтар (0:1)

Події матчу

63’
ГОЛ ! М'яч забив Данило Сікан (Шахтар Донецьк).
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ярмоленко повторив рекорд Шацьких
Футбол | 18 серпня 2024, 13:03 0
Ярмоленко повторив рекорд Шацьких

Хавбек киян забив 57 м'яч в УПЛ на чужих полях

«Якщо бути чесним...» Ексчемпіон назвав переможця реваншу Усик – Ф'юрі
Бокс | 18 серпня 2024, 12:03 0
«Якщо бути чесним...» Ексчемпіон назвав переможця реваншу Усик – Ф'юрі

Тоні Беллью вірить в ще більш переконливу перемогу Олександра

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
А скільки моментів створила команда Пушича?
232121
Пушич, чи, як тебе, ти граєш на кантору,.... Позорище⚽⚽⚽