Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 серпня 2024, 22:47
230
0

Хавбек Інгульця: «Доводимо, що чуже місце в УПЛ не займаємо»

Петько оцінив старт сезону новачка УПЛ

| Оновлено 17 серпня 2024, 22:47
230
0
Хавбек Інгульця: «Доводимо, що чуже місце в УПЛ не займаємо»
ФК Інгулець

В третьому турі чемпіонату УПЛ «Полісся» в Житомирі розійшлося миром з футболістами «Інгульця» – 1:1. Півзахисник гостей Сергій Петько ексклюзивно для Sport.ua поділився враженнями від сьогоднішнього протистояння:

– Загалом, для «Інгульця» не має значення, з ким грати і де. Налаштованість завжди максимальна, як і бажання демонструвати свій футбол: з високим пресингом, чіткою грою у відборі, продуманими переміщеннями. Ось і в Житомирі лише після перерви, коли дещо підсіли, то господарі перехопили ініціативу. Проте саме «Інгулець» під завісу поєдинку міг схилити шальки терезів на свій бік, але підвела реалізація.

Своєю грою на старті сезону доводимо, що чужого місця в УПЛ не займаємо, сподіваємося, що й на першу перемогу довго чекати не доведеться.

Як команда ставиться до того, що поєдинки перших п'яти турів доведеться проводити на виїзді? З розумінням, наразі виручає те, що грали в Києві та Житомирі, які відносно недалеко розташовані від Петрового. Тому якихось проблем з відновленням не відчуваємо, як й незручностей в тренувальному процесі. Зате вже в вересні зможемо приймати суперників на своєму стадіоні.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.