Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
656
0

Манчестер Юнайтед – Фулхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 16 серпня о 22:00 за Києвом

Манчестер Юнайтед – Фулхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

16 серпня на «Олд Траффорд» пройде матч 1-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Фулхемом». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Манчестер Юнайтед

Команда закінчувала минулий сезон в англійському футболі, і саме вона тиждень тому починала новий. Причому з тим самим суперником, і яким - Манчестер Сіті. Тоді багато в чому саме перемога у фіналі кубка Англії та взяття трофея врятували крісло для тен Хага. Зараз він знову бився з Гвардіолою, теж на Вемблі, але вже за Суперкубок. Там дали бій, але програли у затяжній серії пенальті. Але, в будь-якому разі, здається, що червоні дияволи не дуже готові до цього розіграшу. Діру в обороні, що була поглиблена відходом Варана та Камбвала, чомусь думали закрити юним Йоро - але дорогий тінейджер одразу травмувався. Як і Хойлунд, то інший новачок, Зіркзее, стає чи не єдиним форвардом. Адже перед МЮ стоять завдання відвоювати втрачені минулого сезону позиції - і бажано починати прямо зі старту. І лише цього тижня оптом підписали Мазрауї та Де Лігта з Баварії.

Фулхем

Клуб із 2021-го року грає під керівництвом Марку Сілви. І під керівництвом цього наставника вдалося нарешті позбавитися статусу футбольного ліфта. Дачники не тільки змогли вийти, в черговий раз, в АПЛ - там уже двічі набирали достатньо очок, щоб триматися середняків вищого дивізіону країни. Не стало проблемою й те, що забивний Мітрович поїхав рік тому до Саудівської Аравії – нічого, набрали 47 очок та комфортно фінішували на 13-й позиції. Наразі відпустили хавбека Палінью до Баварії - та хотіла забрати бразильця ще рік тому. Його хотіли замінити Мактомінеєм, але переговори затяглися. Але струснули гаманцем заради Сміта-Роу, зміцнивши захист Куенкою і повернувши Сессеньйона.

Статистика особистих зустрічей

Манкуніанці не програвали 18 разів, перемігши у більшості очних поєдинків. Але у лютому, до речі, на Олд Траффорд, виграли дачники.

Прогноз

Букмекерські контори вважають явним фаворитом МЮ. Але лондонський клуб теж може досягти успіху, або як мінімум створити проблеми господарям. Ставимо на тотал більше 3,0 голів (коефіцієнт – 1,78).

Прогноз Sport.ua
Манчестер Юнайтед
16 серпня 2024 -
22:00
Фулгем
Тотал голів більше 3.0 3.0 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.