Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 16 серпня 2024, 02:26
2016
6

Драма у Лізі конференцій. 3 червоні та переможний гол на 90+18 хвилині

Польський «Шльонськ» та швейцарський «Санкт-Галлен» провели неймовірний матч

| Оновлено 16 серпня 2024, 02:26
2016
6
Драма у Лізі конференцій. 3 червоні та переможний гол на 90+18 хвилині
Getty Images/Global Images Ukraine

15 серпня відбувся матч відбору до Ліги конференцій сезону 24/25 між польським «Шльонськом» та швейцарським «Санкт-Галленом».

Перша зустріч завершилася з рахунком 2:0 на користь «Санкт-Галлена», тому польському клубу довелося атакувати з перших хвилин матчу. Вже на 10-й хвилині «Шльонськ» відкрив рахунок, але гол команди з Вроцлава було скасовано через офсайд. Через 11 хвилин після скасованого голу вперед вийшла вже команда зі Швейцарії, і загальний рахунок став 3:0 на користь «Санкт-Галлена».

Проте наприкінці першого тайму команда з Польщі показала щось неймовірне, забивши 3 голи за 8 хвилин. На 41-й хвилині вони зрівняли рахунок у матчі, на 43-й вийшли вперед, а на 45+3 зрівняли рахунок за сумою двох зустрічей (3:3).

Увесь другий тайм проходив у помірному темпі, і матч наближався до овертаймів. Але на 77-й хвилині Алекс Петков отримав другу жовту картку і залишив «Шльонськ» у меншості. Незважаючи на чисельну перевагу, «Санкт-Галлен» не надто атакував. Перед завершенням основного часу суддя додав 12 хвилин. Навіть попри 102 зіграні хвилини, гра наближалася до додаткового часу.

Хід матчу змінився на 90+12 хвилині, коли другу жовту картку отримав гравець «Шльонська» – Матіас Нахуель. Крім вилучення, суддя також призначив пенальті у ворота польської команди. На 90+15 хвилині до точки підійшов гравець «Санкт-Галлена», але не зміг забити. Здавалося, що тепер точно зустріч перейде в овертайми.

Проте суддя вирішив скористатися VAR і побачив, що воротар польської команди не залишив на лінії жодної ноги під час відбитого пенальті. За правилами футболу, у такому випадку призначається повторний пенальті. Другий удар Віллем Геббелс успішно реалізував і вивів свою команду вперед на 90+18 хвилині.

Попри гру 9 проти 11, футболісти «Шльонська» кинулися в атаку і створювали небезпечні моменти. На 90+22 хвилині футболіст польської команди Арнау Ортіс після контакту з захисником протилежної команди впав на газон і вимагав пенальті. Підстав для удару з точки суддя не побачив, а от причину дати другу жовту знайшов. Гравець польської команди отримав вилучення за суперечки з арбітром.

У підсумку суддя завершив матч на 90+24 хвилині, а після матчу команди влаштували сутичку.

Ліга конференцій. 3-й раунд кваліфікації Q3

Матч-відповідь. Вроцлав (Польща), 15 серпня

Шльонськ (Польща) – Санкт-Галлен (Швейцарія) – 3:2

Голи: Шварц 41, Самец-Талар 43, Петков 45+3 – Тома 21, Геббелс 90+18.

Вилучення: Петков 77, Нахуель 90+12, Ортіс 90+22.

Перший матч – 0:2

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Falko
Але ж, блін, і прізвища в героїв матчу: Нахуель, Геббельс ))
zizyyura
давно писав, що в футболі настав час вводити чистий час на гру - 35 хвилин на тайм. І хай валяються скільки хочуть, від воріт вибивають, аути по 30 секунд вкидають. М'яч в грі, таймер тікає, зупинка - стоп таймер
OKs100
Уже 22 минуты добавляют? Кто больше, увидим в этом сезоне +35 минут к второму тайму?