Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 15 серпня 2024, 01:27
323
3

МУДРИК: Люди не бачили мене з найкращого боку. Мареска? Його стиль допоможе

Михайло дав інтерв'ю прес-службі лондонського клубу

| Оновлено 15 серпня 2024, 01:27
323
3
МУДРИК: Люди не бачили мене з найкращого боку. Мареска? Його стиль допоможе
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

23-річний український вінгер лондонського «Челсі» Михайло Мудрик дав інтерв'ю прес-службі клубу.

«Люди не побачили мене з найкращого боку», – визнає Михайло. «Ще багато треба зробити. Я багато і наполегливо працюю на полі та за його межами. Іноді чогось так сильно хочеш, але це трапляється лише у потрібний час.

Ви можете занадто намагатися, тому вам потрібно знайти баланс між цим та повною відсутністю спроб. Коли ви знайдете цей баланс, ви досягнете успіху. Я впевнений, що згодом ви побачите найкраще у мені».

Мудрик давав інтерв'ю англійською та каже, що його володіння мовою покращується з кожним днем. Деякі акценти все ще складні для розуміння, але він старанно вчиться з певною метою: «Бути здатним – бути собою».

Український гравець збірної насолоджується життям у Лондоні, де «є великі можливості для всього», – і Мудрик почувається тут однаково комфортно, граючи в «Уно» зі своїми друзями та відвідуючи найкращі ресторани столиці.

Він також із задоволенням познайомився зі своїми товаришами за командою «Челсі» та дізнався більше про їхні історії та культуру, багато з яких суттєво відрізняються від його досвіду життя на сході України.

«Ми всі різні хлопці, і в той же час такі однакові», – посміхається Михайло.

А як щодо стилю гри під проводом Марески? Передсезонка показує, що новий головний тренер любить, щоб його вінгери залишалися високо і широко, атакуючи свого фулбека з темпом та метою. Мудрик має бути одним із бенефіціарів.

«Мені це подобається, тому що наш стиль гри дуже схожий на те, як усі, і я теж, хочуть грати», — каже він. «Ми можемо показати свою якість під його керівництвом.

Його стиль гри мені, безперечно, допоможе. Те, як ми гратимемо, буде дійсно цікаво цього сезону, і я сподіваюся, що ми досягнемо успіху. Давайте довіримося процесу, а потім насолодимося грою».

«Я не хочу робити жодних прогнозів для себе», – сказав Михайло. «Я просто зосереджений на цілях команди, на наших цілях, і вперто працюю, зберігаю терпіння, продовжую вірити, і успіх чекатиме на нас», – підсумував Михайло.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Микола Захарченко
Ми також надіємось на твій прогрес та успіх , адже це потрібно нашій збірній...
Falko
Зважаючи на заголовки протягом останньої доби про матч із Рейнджерс, якби Мудрик перейшов до Челсі із Динамо, цей матеріал мав би назву (варіанти):
Мудрик почувається комфортно в Лондоні, відвідуючи найкращі ресторани столиці.
Мудрик готується до сезону, граючи із друзями в "Уно".
Мудрик вважає, що забагато працює на полі та за його межами.
Ну і так далі. Але Данііл Агарков цього разу вибрав щось досить нейтральне. Цікаво, чому?