Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 14 серпня 2024, 21:22
5219
2

Вилучення – відмовка? Легенда Рейнджерс пояснив причини поразки від Динамо

Кріс Бойд дав зрозуміти, що «Рейнджерс» не заслужив на прохід далі в Лізі чемпіонів

| Оновлено 14 серпня 2024, 21:22
5219
2
Вилучення – відмовка? Легенда Рейнджерс пояснив причини поразки від Динамо
Getty Images/Global Images Ukraine. Кріс Бойд

Легендарний екс-форвард «Рейнджерс» Кріс Бойд проаналізував вчорашню поразку команди з Глазго у третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів від «Динамо» (0:2), після якої шотландський гранд завершив боротьбу у найкращому турнірі континенту.

«Навіть до червоної картки «Рейнджерс» грали не дуже добре. Найкращі команди у провідних країнах домінують у грі з м'ячем та можуть утримувати його протягом тривалого часу. Я не бачу цього в Рейнджерс, все зводиться до довгих передач й швидкісних забігів. Коли у вас є гравці, які кращі ніж у суперника, вам потрібно утримувати м'яч».

«Легко звинуватити у всьому червону картку. «Рейнджерс» потрібно грати набагато краще. Філіпп Клеман говорив про покращення, але я його ще не бачив. Гра проти «Хартс» була не дуже гарною, було 45 хвилин гарної гри проти «Мотервелла», але в результаті вони втрималися. Наразі вони вилетіли з Ліги чемпіонів, яка була б величезним шансом вкластися у команду та заробити гроші. «Рейнджерс» наразі не в кращому становищі».

«Уболівальники «Рейнджерс» звикли спостерігати, як вони домінують у шотландському футболі – зараз здається, що «Селтік» домінуватиме ще довгий час. Слово «проект» використовувалося щодо «Рейнджерс». Можу вам сказати, що «Рейнджерс» як футбольний клуб ніколи не був проектом та ніколи їм не буде, їм потрібно перемагати. Ось де наростатиме тиск. Людям буде потрібен час, але ви його не отримаєте».

«Навколо витає негатив, ви зіграли внічию у своїй першій грі в чемпіонаті, ви вилетіли з Ліги чемпіонів. Останнє, що потрібно «Рейнджерс», – це щоб усе погіршилося та мало ефект доміно», – сказав 40-річний Бойд.

Нагадаємо, напередодні в стані «Рейнджерс» на 50-й хвилині був вилучений Жефте, після чого «Динамо» скористалося чисельною перевагою та забило у ворота господарів поля два м'ячі, що допомогло киянам вийти у плей-оф раунд кваліфікації Ліги чемпіонів.

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тарас МИХАЛИК: «Всі українські фанати хотіли б бачити Динамо в ЛЧ»
Футбол | 14 серпня 2024, 16:40 6
Тарас МИХАЛИК: «Всі українські фанати хотіли б бачити Динамо в ЛЧ»

Колишній захисник киян поділився очікуваннями від протистояння проти «РБ Зальцбург»

«Взагалі не розуміє гру». Воробей розкритикував півзахисника Динамо
Футбол | 14 серпня 2024, 14:02 3
«Взагалі не розуміє гру». Воробей розкритикував півзахисника Динамо

Колишній гравець «Шахтаря» незадоволений Джастіном Лонвейком

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua81
Фенербахче вчера играя дома получил большинство после удаления у соперника, но не смотря на это пропустили гол и проиграли.
Игра в меньшинстве не приговор, но Рейнджерс решили риснуть и в меньшинстве начали играть агрессивнее чем до того. А Динамо только и нужно было пространство.