Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 14 серпня 2024, 16:47
558
5

Тарас МИХАЛИК: «Всі українські фанати хотіли б бачити Динамо в ЛЧ»

Колишній захисник киян поділився очікуваннями від протистояння проти «РБ Зальцбург»

| Оновлено 14 серпня 2024, 16:47
558
5
Тарас МИХАЛИК: «Всі українські фанати хотіли б бачити Динамо в ЛЧ»
ФК Динамо Київ. Тарас Михалик

Колишній захисник київського «Динамо» Тарас Михалик поділився очікуваннями від протистояння раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів 2024/25 проти австрійського «РБ Зальцбург»:

«Не хочу нічого загадувати, але дай Бог, щоб «Динамо» грало в такому стилі, як зараз, тримали оцей ритм. В принципі, наразі в грі киян мені все подобається.

На мою думку, команда «Зальцбург» буде ще цікавіша, ніж «Рейнджерс», тому буде складніше. Але всі українські вболівальники хотіли б бачити «Динамо» в груповому етапі Ліги чемпіонів».

В наступному раунді кваліфікації Ліги чемпіонів 2024/25 київське «Динамо» зіграє проти австрійського «РБ Зальцбург». Зустрічі відбудуться 21 та 27 серпня. В разі перемоги у двоматчевому протистоянні «біло-сині» вийдуть в основну стадію головного єврокубка.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Citrullus lanatus
И не только фанаты, которые составляют абсолютное меньшинство на фоне "кузьмичей".   Большинство любителей футбола в  Украине.    И даже хрен с тем что перенесли игру с Ворсклой,   хотя думалось что перенесут с Карпатами.     Выходите хоть куда то, а не сидите в засаде на графике УПЛ.
Фанькин кот
Вообще-то дынамке суркисовой лучше играть в Лиге Конференций. Этот турнир как раз для их уровня, и там они бы выглядели чуть ли не грандом. А на Лигу Европы у столичных явно кишка тонка. Об Лиге Чемпионов вообще молчу - это недоразумение разгромно проиграет Зальцбургу, причём в обеих матчах. Прогноз точняк и 💯
nikbard
Я бы хотел,чтобы Суркисы и все Пидарсы причастные к уничтожению Днепра,а потом и СК Днепр-1 здохли.