Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 14 серпня 2024, 07:22
4903
3

КЛЕМАН: «Це вилучення – найжахливіше суддівське рішення, яке я бачив»

Наставник Рейнджерс розкритикував суддю у матчі ЛЧ проти Динамо

| Оновлено 14 серпня 2024, 07:22
4903
3
КЛЕМАН: «Це вилучення – найжахливіше суддівське рішення, яке я бачив»
Getty Images/Global Images Ukraine. Філіпп Клеман (ліворуч)

Головний тренер Рейнджерс Філіп Клеман прокоментував матч-відповідь кваліфікації Q3 Ліги чемпіонів проти Динамо (0:2) і розкритикував суддю матчу Марко Гуїду за те, що той вилучив бразильця Жефте у другому таймі:

«Я бачив відео. Очевидно, що у футболі іноді виникає сіра зона, тому VAR існує і допомагає зробити футбол більш чесним.

Але рішення не мало жодного відношення до сірої зони. Було справді зрозуміло, що нічого не сталося. Джефт стрибнув вище, він не рухав рукою. Його рука знаходиться поруч із тілом, нічого не було.

Я намагався зрозуміти рішення і питав, але суддя залишився на своїй думці: це був явний фол, друга жовта та червона. Я впевнений, що його боси мають іншу думку.

Не можу сказати, що це вбило мрію на той момент, тому що гравці продовжували виходити вдесятьох у контратаки. До цього ми домінували та створювали моменти. У суперників хороша команда, але ви бачили, що вони втомилися, і ми знали, що матимемо більше шансів.

Гравці продовжували вірити, але наприкінці суперники забили гол. А потім ми спробували ризикнути, і вони забили другий гол.

Це був вирішальний момент, і зрештою він убив мрію роздягальні та мрію понад 50 тисяч фанів. Ми очікували на більш високий рівень прийняття рішень. Це найгірше рішення, яке я бачив за понад 30 років футбольної кар'єри.

У мене в голові багато думок, але ж ви знаєте, якщо я скажу занадто багато, мене можуть дискваліфікувати, так що давайте тримати все в голові. Мені потрібно бути хорошим і розумним заради клубу та команди. Нам треба рухатися далі і витягти позитивні уроки з цих двох ігор».

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mishka_Tayson
Ха! Видно, що людина ніколи не стикалася із справжнім суддівським свавіллям. У цьому сенсі СаШо йому може дати величезну фору - один Юрій Вакс чого вартий!))
ViAn
Я би радив йому подивитись фоли Хефте на Бульському і Караваєві у першому таймі. Там блокування відверто грубі. У той момент бразилець вже був на жовтій. Суддя у перерві 100% передивився ці фоли. Тому друга жовта за гру ліктем вочевидь за суму фолів до моменту. І за сам момент. Клеман повинен бути вдячним судді за те, що не залишився Рейнджерс у меншості ще у першому таймі.
Saar
Удар був очевидним! Про що ниє тут цей тип, невідомо!