Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
2532
0

Ексгравець Динамо та Рейнджерс назвав ймовірний підсумок другої гри команд

Олег Кузнецов – про матч-відповідь суперників у раунді Q3 Ліги чемпіонів

Ексгравець Динамо та Рейнджерс назвав ймовірний підсумок другої гри команд
УАФ. Олег Кузнецов

Колишній захисник «Динамо» Київ та шотландського клубу «Глазго Рейнджерс» Олег Кузнецов поділився очікуваннями від другої гри команд у 3-му раунді кваліфікації Ліги чемпіонів після нічиєї 1:1 у першому поєдинку:

– Перед першою грою я говорив, що Динамо пройде Рейнджерс. І все до цього йшло, просто не вдалося втримати рахунок, який влаштує динамівців. Зараз у обох команд шанс на прохід 50/50.

Клас футболістів Динамо індивідуально і командно набагато вищий за Рейнджерс. В матчах з Партизаном ми побачили, як класно Динамо тримає м’яч внизу, розкатуючи на контратаках. Щось надприроднє у виконанні Рейнджерс ми точно не побачимо в Глазго. Здивувати Динамо вони не зможуть.

– Ви раніше грали на «Гемпден Парк», знаєте, що там очікує на нинішнє покоління киян. Чи зможе Динамо психологічно витримати тиск цього стадіону?

– У команді зібрані досвідчені гравці, тому фактор шотландських уболівальників не дуже вплине на команду.

– Хто з гравців вам найбільше сподобався в першому матчі. На кого варто сподіватися у Глазго?

– Я б хотів відзначити середню лінію. Шапаренко, Буяльський, Піхальонок непогано виглядали. Той же Ярмоленко також. Ми бачили, як Брагару і Волошин додали свіжості. Хто кого переграє в центрі поля, той і виграє матч.

– Рейнджерс у першому матчі намагався грати у свій футбол, але звалився на навіси, що дозволило врятуватися. На власному полі шотландці можуть понестися?

– Я думаю, що буде закрита гра. Рейнджерс – дуже сируваті зараз. За великим рахунком, команда тільки вкочується в сезон, зіграли тільки два тури в чемпіонаті (Динамо лише одну гру провело, – прим.). Кожна з команд спробує зловити суперника на помилці.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.