Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 13 серпня 2024, 03:00
64
0

Фенербахче – Лілль. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 13 серпня о 20:00 за Києвом

| Оновлено 13 серпня 2024, 03:00
64
0
Фенербахче – Лілль. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine. Жозе Моуріньо

13 серпня на «Шюкрю Сараджоглу» пройде матч-відповідь 1/2 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому «Фенербахче» зустрінеться з «Ліллем». Поєдинок розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Фенербахче

Команда з 2014 року залишається без чемпіонства. Довгий час взагалі не було жодних трофеїв, але позаминулого сезону поповнила нарешті свою щедру колекцію хоча б кубком Туреччини. Це надихнуло, і минулого сезону були чималі очікування - але Галатасарай, вигравши завзяту гонку, залишився першим. Що ж, влітку зробили новий яскравий крок, заманивши до Стамбула Жозе Моурінью - тому, втім, треба реабілітуватися, вигравши щось значуще після невдач у Тоттенхемі та Ромі. Першим тестом стало проходження Лугано. Швейцарців обіграли в обох матчах, правда, якщо не нев'янучий Джеко та його результативність, підсумки могли бути іншими. У поєдинку у Франції, здавалося, вирвали нічию - але на 90-й хвилині пропустили знову.

Лілль

Клуб вистрілює рідко, але влучно. Тільки вони та Монако по разу змогли переривати домінування ПСЖ, виграючи чемпіонський титул у Франції. Звичайно, повторити подібне майже нереально. І у Паулу Фонсекі це не вийшло. Але все-таки екс-наставник Шахтаря та Роми навесні підняв догів на підсумкове 4-те місце, що гарантувало нинішню участь у лігочемпіонівській кваліфікації. Ось тільки сам португалець вже повернувся до Італії, озвавшись на запрошення Мілана. Його змінив авторитетний місцевий тренер, Брюно Женезьо. Крім того, підписували і новачків - Менье, Етан Мбаппе, Мукау, а вже в серпні до них приєдналися Сахрауї та Аїсса Менді. Щоправда, їх було вже пізно вписувати до складу перед прийомом турків, що стало першим офіційним матчем команди. Там голом Жергова на 91 хвилині вирвали перемогу 2:1.

Статистика особистих зустрічей

До цього суперечки сторони зустрічалися у 2010-му році у рамках Ліги Європи. Тоді трохи сильнішими виявилися несподівано доги - 2:1 вдома, 1:1 у Стамбулі.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що канарки вийде взяти реванш. Але, пам'ятаючи, як видовищно грає команда Моурінью, чекаємо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,86).

Прогноз Sport.ua
Фенербахче
13 серпня 2024 -
20:00
Лілль
Тотал голів більше 2.5 1.86 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Він зацікавив Жирону. Українець вирвав перемогу для команди у Європі
Футбол | 12 серпня 2024, 11:06 0
ВІДЕО. Він зацікавив Жирону. Українець вирвав перемогу для команди у Європі

Олександр Петрусенко допоміг Істрі 1961 обіграти Горицю 2:1 у чемпіонаті Хорватії

ОФІЦІЙНО. Клуб Ярмолюка підписав хавбека Ліверпуля
Футбол | 12 серпня 2024, 21:26 0
ОФІЦІЙНО. Клуб Ярмолюка підписав хавбека Ліверпуля

Фабіу Карвалью продовжить кар'єру в «Брентфорді»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.