Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 13 серпня 2024, 02:08
57
0

Твенте – РБ Зальцбург. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 13 серпня о 20:00 за Києвом

| Оновлено 13 серпня 2024, 02:08
57
0
Твенте – РБ Зальцбург. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

13 серпня на «Де Гролс Весті» пройде матч-відповідь 1/2 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів, в якому «Твенте» зустрінеться з «Ред Булл Зальцбург». Поєдинок розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Твенте

Команда відверто рідко балує своїх уболівальників. Так, був неймовірний відрізок за Макларена на початку минулого десятиліття, з чемпіонством, а потім другим місцем і кубком. Але окрім цього і згадати нічого, а 2018/2019 провели у другому дивізіоні. Отже минулий розіграш Ередивізії вийшов вдалим і приніс третє місце, що стало найкращим результатом за десять років. Саме такий результат і став путівкою до нового розіграшу Ліги чемпіонів. Не дивно, що знайшлися засоби і можливості для того, щоб запросити Ламмерса, Лтайєфа, ван Хоренбека і Кейперса - правда, останні двоє повинні замінити захисників, що пройшли, Проппера і Смала. В Австрії пропустили наприкінці кожного з таймів, і лише гол Влапа на 90-й хвилині залишають шанс на загальний успіх. Потім стартували в Ередивізії, граючи з НІК, і вирвали перемогу на виїзді 2:1.

Ред Булл Зальцбург

Клуб довго домінував, але все-таки не могла не позначитися трансферна стратегія, звичайно, швидше за все вимушена, коли доводиться постійно продавати лідерів, не могла не позначитися, причому негативно. У результаті минулого сезону багаторічне домінування в місцевій Бундеслізі для бугаїв закінчилося - Штурм відправив фаворита на друге місце. І, запрошуючи Лійндерса, екс-помічника Клоппа, явно була спрямована на те, щоб повернутися на вершину. Але, звичайно, у Зальцбурзі чекають і єврокубкового успіху - 2023-го вони грали в групі, але в останній момент програли Бенфіці третє місце в очній дуелі. Нині, починаючи похід із прийому голландців, дублем Кьєргора забезпечили собі комфортний заділ. Але потім таки пропустили, зіпсувавши собі розклади.

Статистика особистих зустрічей

Сторони грали чверть століття тому, 1998-го року, і то в рамках Кубка Інтертото. Закінчивши внічию у Нідерландах, бики вдома впевнено, 3:1, виграли.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси пари на перемогу майже рівними. Але точно буде досить видовищна боротьба – ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,6).

Прогноз Sport.ua
Твенте
13 серпня 2024 -
20:00
РБ Зальцбург
Тотал голів більше 2.5 1.60 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, чому наприкінці матчу Шахтар – Полісся розпочалася бійка
Футбол | 12 серпня 2024, 10:43 13
Стало відомо, чому наприкінці матчу Шахтар – Полісся розпочалася бійка

Сергій Чоботенко вже вибачився перед Валерієм Бондарем

Стала відома доля клубу Першої ліги після ліквідації Прометея
Футбол | 13 серпня 2024, 03:19 0
Стала відома доля клубу Першої ліги після ліквідації Прометея

Чернівецька Прометея готується до сезону в штатному режимі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.