Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
377
0

КОПОЛОВЕЦЬ: «В Глазго динамівці не повинні наступити на ті ж граблі»

Колишній гравець «Карпат» оцінив шанси «Динамо» в матчі-відповіді Лізі чемпіонів

КОПОЛОВЕЦЬ: «В Глазго динамівці не повинні наступити на ті ж граблі»
ФК Минай. Михайло Кополовець

Колишній гравець «Карпат» та «Говерли» Михайло Кополовець ексклюзивно для Sport.ua поділився своїми очікуваннями від повторного поєдинку кваліфікації Ліги чемпіонів з футболу між «Глазго Рейнджерс» та київським «Динамо», який відбудеться 13 серпня в Шотландії:

«У першому поєдинку цих суперників в Любліні в динамівців виникли проблеми, бо вони дозволили шотландцям втягнути себе в силову боротьбу. Тому від гри киян й залишилося розмите враження.

Я думаю, що в Глазго підопічні Олександра Шовковського вже не наступлять на ті ж граблі, бо тоді неприємностей не уникнути, враховуючи, які шотландці небезпечні в рідних стінах.

Передусім, треба подбати про вмілий вихід з-під пресинга, використовувати всю ширину поля й своєю активністю змушувати флангових захисників господарів забути про підключення вперед. Також слід мінімізувати втрати м'яча на своїй половині поля.

Як на мене, в складі киян більше мобільних і креативних футболістів. Це повинно стати у пригоді. Я ставлю на «Динамо» – 60 на 40».

Раніше ми повідомляли, що головний тренер «Динамо» Олександр Шовковський відповів на запитання журналістів на передматчевій прес-конференції в Шотландії.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.