Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
57
0

Челсі – Інтер. Прогноз і анонс на товариський матч

Поєдинок відбудеться 11 серпня о 18:00 за Києвом

Челсі – Інтер. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

11 серпня на «Стемфорд Брідж» пройде товариський матч, у якому «Челсі» зустрінеться з «Інтером». Поєдинок розпочнеться о 18:00 за київським часом.

Челсі

Команда наглухо провалила позаминулого сезону. Почеттіно повернули до Лондона з очевидним завданням відвойовувати позиції для амбітного столичного проекту. Але в результаті і за нього далеко не все вийшло. Аристократів відверто лихоманило весь розіграш, і, хоча в підсумку посіли шосте місце - вище за Манчестер Юнайтед, та й Ньюкасла, що минулої осені виступав у Лізі чемпіонів. Ось тільки цього виявилося замало, і з Мауріціо розлучилися. Його змінив Енцо Мареска, і це, очевидно, наслідок того, що італієць якраз повернув Лестер до АПЛ. І йому одразу доводиться розбиратися зі скандалом навколо тезки – Фернандеса. А найдорожчим новачком поки що став... черговий голкіпер Йоргенсен. Наступним став американський захисник Уайлі. Не варто дивуватися на такому тлі розгрому від Селтіка, і наступні 3-0 з Клуб Америка - так собі компенсація.

Інтер

Клуб минулого сезону був дуже гарний. Так, він здав позиції в Лізі чемпіонів і досить швидко вилетів із кубка Італії (але при цьому не полінувався вкотре оформити Суперкубок країни, з парою перемог). Головне, що чорно-сині неймовірно впевнено виграли скудетто, швидко пішовши у відрив, і так і не зменшивши обертів. Звичайно ж, хочеться втриматись на вершині, і для цього пішли на нові підписання. Зберігши цього разу всіх футболістів зі своєї золотої обойми, у тому числі викупивши контракт Фраттезі, зміцнили обойму за рахунок підписання П'єтра Зелінського та Мегді Таремі. Не дивно, що чорно-сині і на літніх зборах продовжили грати, як минулого сезону - переважно перемагаючи, незважаючи на імена супротивників.

Статистика особистих зустрічей

У Лізі чемпіонів клуби зіграли у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, і тоді обидва матчі виграв Інтер. Але в товариських поєдинках нерадзуррі перемогли лише одного разу, за пари поразок в основний час, і у 2018-му році по пенальті.

Прогноз на матч

Букмекерські контори надають перевагу англійцям. Але їхній суперник виглядає зібранішим, і, навіть у Лондоні, повинен як мінімум не програти (коефіцієнт - 1,66).

Прогноз Sport.ua
Челсі
11 серпня 2024 -
17:00
Інтер Мілан
Інтер не програє 1.66 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Четверте срібло, ще один фінал і ганьба Бубки. Як минув 14-й день ОІ
Олімпійські ігри | 10 серпня 2024, 10:22 16
Четверте срібло, ще один фінал і ганьба Бубки. Як минув 14-й день ОІ

Sport.ua аналізує ключові події третього з кінця дня 33-ї Олімпіади

Встановлено світовий рекорд. У важкій атлетиці роздано 2 комплекти нагород
Олімпійські ігри | 10 серпня 2024, 10:23 14
Встановлено світовий рекорд. У важкій атлетиці роздано 2 комплекти нагород

Карлос Насар із Болгарії виграв золото з двома світовими рекордами

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.