Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бокс
| Оновлено 10 серпня 2024, 12:54
2236
1

Усик припустив, як можна врятувати бокс на Олімпіаді

Раніше ходили чутки, що бокс хочуть виключити з Олімпійських видів спорту

| Оновлено 10 серпня 2024, 12:54
2236
1
Усик припустив, як можна врятувати бокс на Олімпіаді
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик

Український боксер Олександр Усик припустив, як можна врятувати бокс на Олімпіаді.

«Бокс на Олімпіаді буде, ми докладемо для цього максимум зусиль. Команда Ready to Fight зробить все можливе, щоб у Лос-Анджелесі відбувся справжній олімпійський бокс. Наша головна мета – забезпечити чесні змагання без корупційних схем, які були притаманні IBA. Ми маємо чіткий план дій для досягнення цієї мети.

Якщо Міжнародний олімпійський комітет виявить бажання співпрацювати, ми готові надати нашу допомогу. Наше завдання – працювати на благо боксу. Ми прагнемо впровадити прозору систему жеребкування, де лідери та чемпіони світу будуть розведені, щоб не зустрітися на ранніх етапах змагань. Це загальноприйнята практика у світовому спорті.

Ми наполягаємо на чесному суддівстві. Це емоційна тема, яка вимагає багато часу та зусиль. Зазвичай такі кампанії розробляються роками, але ми маємо лише півроку до початку нового олімпійського циклу. Незважаючи на це, ми готові допомогти.

У нас є перевірений продукт, який ми знаємо, як працює. Ready to Fight вже допомагає боксерам, знаходячи спаринг-партнерів. Якщо МОК зацікавиться, ми готові поділитися нашим досвідом та рецептом успіху. Ми не нав'язуємось, але маємо що запропонувати для покращення олімпійського боксу».

Раніше ходили чутки, що бокс хочуть виключити з олімпійських видів спорту.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
aleks8-48
Кулачні бої були завжди на олімпіадах, сучастний бокс знають всі у всьому Світі. Натомість,  на олімпіадах з'явились такі екзотичні види, о існуванні яких багато хто і уяви не мав. Що це, як не корупція у керівництві олімпійского руха? Зрозуміло,чого вони так настирно намагаються втягнути на олімпіаду рашинських катів.