Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
686
0

Ман Сіті – Ман Юнайтед. Прогноз і анонс на матч за Суперкубок Англії 2024

Поєдинок відбудеться 10 серпня о 17:00 на стадіоні Вемблі

Ман Сіті – Ман Юнайтед. Прогноз і анонс на матч за Суперкубок Англії 2024
Twitter

10 серпня на «Вемблі» пройде фінальний матч Суперкубку Англії, в якому «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Манчестер Юнайтед

Команда відіграла два попередні роки під керівництвом тен Хага. Спочатку здавалося, що рішення запросити голландця було дуже вдалим: він підняв нових підопічних на третє місце в АПЛ, на додачу вигравши Кубок Ліги. Але як же здали червоні дияволи у 2023/2024. Вже в першій його частині клуб провалився у Лізі чемпіонів, програвши не лише Баварії, а й Галатасараю з Копенгагеном. Але, навіть залишившись у грудні без єврокубкового навантаження, клуб впав у Прем'єр-Лізі, закінчивши там лише на 8-й позиції. Еріка врятував від відставки якраз крайній поєдинок проти сусіда - одразу, але у фіналі кубка. 2:1 - і МЮ отримав трофей і перепустку до Ліги Європи, а голландець ще один шанс. Йому навіть придбали Зіркзеє та Йорро. Щоправда, Ленні одразу ж зламався, і це у поєднанні з продажем Камбвалли та Варана при травмах Магуайра, Маласії та Лінделефа обіцяє величезні проблеми в обороні. Звідси й спроби купити в Мюнхені чи Де Лігта, чи Мазрауї.

Манчестер Сіті

Клуб провів минулий сезон у тіні своєї ж требла-2023. Були спроби повторити його, і не безнадійні, але цього разу протистояння з мадридським Реалом закінчилося на користь іспанців – нехай і лише за пенальті та при домінуванні англійців, але хто це згадає? Та й закриваючи футбольний рік, містяни програли Юнайтед. Ну, хоч би знову обігнали Арсенал у чемпіонських перегонах. Здавалося б, не найкраща розв'язка того сезону мотивує Гвардіолу вимагати посилення складу, але ні – навіть після низки поразок у контрольних поєдинках взяли лише Савіо Морейра. При цьому Яна Коуто, що сяяла в Жироні, як і низка інших орендованих (Ділеп, Серхі Гомес, Дойл), продали за непогані гроші. Втім, і втрат немає – Пеп робить ставку на стабільність обойми

Статистика особистих зустрічей

До поразки у фіналі кубка Сіті тричі поспіль вигравали манкуніанське дербі.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на реванш містян, але вони не блищать, та й Суперкубок для Гвардіоли - така собі мотивація. Ставимо на червоних дияволів при форі +1 (коефіцієнт – 1,88).

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Верес – Динамо – 1:2. М'яч та асист Шапаренка, привіз Нещерета. Відео голів
Футбол | 09 серпня 2024, 20:35 0
Верес – Динамо – 1:2. М'яч та асист Шапаренка, привіз Нещерета. Відео голів

Дивіться відеоогляд матчу 2-го туру УПЛ 2024/25

Буде медаль! Коляденко взяла реванш у Тинибекової і побореться за золото ОІ
Олімпійські ігри | 09 серпня 2024, 20:25 64
Буде медаль! Коляденко взяла реванш у Тинибекової і побореться за золото ОІ

Ірина пробилася у фінал Олімпійських ігор 2024 з вільної боротьби у категорії до 62 кг

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.