Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ITF
| Оновлено 08 серпня 2024, 19:26
1606
0

Світоліна та Джордж Буш – про проведення матчу збірної України в Техасі

Жіноча збірна України проведе поєдинок плей-оф КБДК проти Австрії у США

| Оновлено 08 серпня 2024, 19:26
1606
0
Світоліна та Джордж Буш – про проведення матчу збірної України в Техасі
Getty Images/Global Images Ukraine. Еліна Світоліна

Фонд Світоліної, який керує збірною України в Кубку Біллі Джин Кінг – жіночому командному чемпіонаті світу з тенісу, – обрав корти Мак-Кінні новим місцем проведення матчу плей-оф 16–17 листопада цього року. Тенісний центр світового класу, розташований на північний схід від Далласа (Техас, США), має 22 освітлені відкриті корти та 6 закритих. Корти Мак-Кінні неодноразово приймали національні й регіональні турніри та відзначені багатьма нагородами.

«Я дуже рада бути причетною до цієї ініціативи, щоб повернути міжнародний тенісний турнір світового рівня до північного Техасу, – каже Еліна Світоліна. – Звісно, ми мріємо провести наш домашній турнір в Україні, як завжди. Але під час війни це неможливо. Тенісний центр Буша є постійним партнером Фонду, і те, що вони знову підтримали нашу команду в Кубку Біллі Джин Кінг, означає дуже багато. Сподіваємося, що чимало людей зможуть прийти на матч із Австрією – підтримати нас і допомогти створити домашню атмосферу».

Президент Джордж Буш високо оцінив партнерство Фонду Світоліної та Тенісного центру Буша ще 2019 року, коли воно, власне, було започатковане. «Ми з дружиною вдячні Еліні Світоліній за її спортивні досягнення та за чудову роботу її Фонду з Тенісним центром Буша, – зазначив 43-й президент США. – Наша взаємодія спрямована на допомогу дітям, які її потребують. Ці зусилля надихають і яскраво свідчать про те, що багато чого можна досягти, працюючи заради спільної мети».

Матч плей-оф Кубка Біллі Джин Кінг між збірними України та Австрії, який відбудеться 16-17 листопада 2024 року, визначить, яка саме команда отримає право зіграти в кваліфікаційному раунді наступного року, а це означає можливість завоювання трофею вже у 2025-му. Матч української збірної - один із восьми у рамках плей-оф, що проводитимуться в листопаді цього року в різних країнах світу. Змагання проходитимуть у форматі серії з п’яти зустрічей до трьох перемог з участю найкращих гравців з України та Австрії. Першого дня будуть зіграні дві одиночні зустрічі, а другого - дві одиночні та, якщо буде така необхідність, вирішальна парна.

Офіційна командна вечеря на честь української та австрійської команд із участю високих гостей і партнерів пройде 14 листопада у Буш-центрі, що розташований у кампусі Південного методистського університету. На думку співорганізатора турніру та виконавчого директора Тенісного центру Буша Тіма Сталларда, корти Мак-Кінні є фантастичним місцем для змагань обох команд. «Для нас велика честь приймати українську збірну на Кубку Біллі Джин Кінг у цей складний час, коли вони не можуть грати свої домашні матчі в Україні, – наголосив Тім Сталлард. – Тенісний центр Буша пишається тим, що співпрацює з Фондом Світоліної для підтримки дитячого тенісу від Одеси, штат Техас, до Одеси, Україна. А шанувальники тенісу з північного Техасу матимуть чудову можливість спостерігати за одними з найкращих гравців світу, які змагатимуться на «чемпіонаті світу з тенісу», одночасно підтримуючи важливу справу».

Квитки та VIP-пакети гостинності надійдуть у продаж вже 12 серпня.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпіада-2024 (баскетбол): розклад, результати, таблиці, сітки плей-оф
Баскетбол | 08 серпня 2024, 07:52 4
Олімпіада-2024 (баскетбол): розклад, результати, таблиці, сітки плей-оф

Олімпійський турнір із баскетболу відбудеться з 27 липня по 11 серпня

Анонс Олімпіади на 8 серпня. Коли та в яких видах виступатимуть українці?
Олімпійські ігри | 08 серпня 2024, 06:23 21
Анонс Олімпіади на 8 серпня. Коли та в яких видах виступатимуть українці?

Sport.ua представляє анонс 13-го дня ОІ-2024 спільно з FAVBET

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.